Facet + Róż
Facet + Róż
Co myslicie o mężczyznach w różowych wdziankach? Przegięcie czy sweet ? Dla mnie to po prostu nie męskie 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Re: Facet + Róż
Dla mnie to tak pół na pół. Zależy jaki to róż. Bo jak taki ostry to nieee. Ale jak delikatny pudrowy to raz na jakiś czas nie zaszkodzi, chociaż wiem, że mój połówek w życiu by nie założył nic różowego:) mi to nie przeszkadza, nie musi nosi różu, nie wyobrażam go sobie w różowym, wyśmiałby mnie jakbym mu powiedziała, żeby się ubrał w coś w tym kolorze;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Jak dla mnie to jest przegięcie
Zdecydowanie damski kolor.Nie podoba mi się to całkowicie choć nie będę ukrywać że mój facet ma jedną różową koszulę i nie znoszę jak ją nosi przy mnie.
"Tylko czyste sumienie jest zwycięstwem"
to nie jest dobre połączenie 
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online
- niezdecydowanekiwi
- Jestem tu nowa :)
Facet i róż dla mnie totalnie odpada, po prostu to połączenie nie pasuje:)
thank god i'm a woman
Ale podobno prawdziwy facet różu się nie boi 
no w sumie racja, ale ja już wolę żeby się jednak różu bali. Niech się lepiej nie boją zmieniania pieluch, odkurzacza i patelni
to by było i przyjemne dla oka i pożyteczne 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
faceci i róż wyglądają śmiesznie 
http://www.gosia-art.pl sklep z biżuterią Swarovski
To zależy, bo znam jednego chłopaka któremu jest tak do twarzy. Ale inni faktycznie wyglądają śmiesznie w różu. 
Zależy jaki facet.. Bo jak koleś wygląda jak pedałek i w dodatku włoży coś różowego to masakra... A jak facet wygląda normalnie i założy jakiś pudrowy podkoszulek to wygląda przyzwoicie.
Natomiast mój obecny facet wyglądałby w rożowym, obojetnie jakim- okropnie... grrr
Natomiast mój obecny facet wyglądałby w rożowym, obojetnie jakim- okropnie... grrr
Jak dla mnie facet i róż nie powinni mieć z sobą nic wspólnego..
To typowo damski kolor... i to też wg mnie ostrożnie
Nawet czasem facet w fiolecie wygląda jakoś nie tak...
To typowo damski kolor... i to też wg mnie ostrożnie
Nawet czasem facet w fiolecie wygląda jakoś nie tak...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Różowe koszule odrzucają mój wzrok. Dziwnie wyglądają na facecie, w ogóle mi się to nie podoba.
Jednak jeżeli facet chce ubierać róż to niech sobie ubiera.
Mój ma jeden różowy T-shirt, który kupił dla żartu. Nie wygląda w nim odpychająco, bo napis i postać na T-shircie raczej rozbrajają niż odpychają. Raczej zabawnie to wygląda.
Jednak jeżeli facet chce ubierać róż to niech sobie ubiera.
Mój ma jeden różowy T-shirt, który kupił dla żartu. Nie wygląda w nim odpychająco, bo napis i postać na T-shircie raczej rozbrajają niż odpychają. Raczej zabawnie to wygląda.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
mój też się zarzekał, że niie ubierze bo to obciach, ale jak kupiłam mu koszulkę taką różową z napisami, typowy róż, to nosi ja i fajnie wygląda.. mnie się podoba jak wygląda i nawet mnie podnieca, ale nie każdy pan powinien nosić ten kolor..
ostatnio np. młody chłopak, góra 22 lata miał na sobie taką mega mocno różową koszulę, ale on był taki jakiś oblech że ja nie wiem, nie dość że rudy, chudy jak patyk, to jeszcze miał takie dziwne oczy.. zdecydowanie mnie odrzuciło.. pozostał niesmak..wogóle mi się nie podobało jak to na nim wygląda...
ostatnio np. młody chłopak, góra 22 lata miał na sobie taką mega mocno różową koszulę, ale on był taki jakiś oblech że ja nie wiem, nie dość że rudy, chudy jak patyk, to jeszcze miał takie dziwne oczy.. zdecydowanie mnie odrzuciło.. pozostał niesmak..wogóle mi się nie podobało jak to na nim wygląda...
że rudy to odrazu oblech:)
Rudy też człowiek i w różu mogło być mu dobrze:)
Rudy też człowiek i w różu mogło być mu dobrze:)
Do rudego jednak róz niezbyt pasuje;) ale każdy nosi to co lubi ;]
Moj facet tez nie zalozylby rozu. Sa mezczyzni ktorym naprawde pasuje ten koorek no ale napewno nie jakis krzykliwy odcien. Dzis w modzie wszystko jest dozwolone. Wazne zeby zadowolony byl ten co no nosi 
Hahaha, parsknęłam śmiechem.Madlen pisze:ostatnio np. młody chłopak, góra 22 lata miał na sobie taką mega mocno różową koszulę, ale on był taki jakiś oblech że ja nie wiem, nie dość że rudy, chudy jak patyk, to jeszcze miał takie dziwne oczy.. zdecydowanie mnie odrzuciło.. pozostał niesmak..wogóle mi się nie podobało jak to na nim wygląda...
Co z jego oczami było nie tak?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Black Ty to potrafisz 
-
margharett
- Jestem tu nowa :)
Wygląda okropnie... tak trochę lalusiowato moim zdaniem 
Jestem Margi 
Poszukujesz rabatów? Kliknij tutaj
Poszukujesz rabatów? Kliknij tutaj
Czasami wygląda "gejowsko" ;|
Ja wczoraj byłam w sklepie z damskimi ciuchami a tam nie dość że w obsłudze dwójka mężczyzn to w dodatku gejuchy...
Boże masakra.. Uśmiechali się tym przesłodzonym uśmieszkiem, mieli lalusiowaty głosik.. , jeden mial krotkie wlosy z przodu, i z tylu warkoczyka drugi wlosy na zel.. do tego oboje rozowe koszule, jeden mocniejsza rozowa, drugi mniej... z kolnierzykiem, na guziczki(oczywiscie z 4 guziki odpiete, kłaki z klaty im wychodziły...) i do tego jeden w legginsach
a drugi w obcislych jasnych jeansach...
Buty jakies swiecace... jejuś nie chce o tym pamiętać, ale to było straszne
Wyszłam z tego sklepu czym prędzej!
Boże masakra.. Uśmiechali się tym przesłodzonym uśmieszkiem, mieli lalusiowaty głosik.. , jeden mial krotkie wlosy z przodu, i z tylu warkoczyka drugi wlosy na zel.. do tego oboje rozowe koszule, jeden mocniejsza rozowa, drugi mniej... z kolnierzykiem, na guziczki(oczywiscie z 4 guziki odpiete, kłaki z klaty im wychodziły...) i do tego jeden w legginsach
Buty jakies swiecace... jejuś nie chce o tym pamiętać, ale to było straszne
Wyszłam z tego sklepu czym prędzej!
Pewnemu swej męskości facetowi róż męskości nie odejmie
Z tego, co widuję, mężczyźni najczęściej wybierają jasny róż i taki odcień jest ok.
If you could only see the beast you've made of me
I held it in but now it seems you've set it running free
Screaming in the dark, I howl when we're apart
Drag my teeth across your chest to taste your beating heart...
I held it in but now it seems you've set it running free
Screaming in the dark, I howl when we're apart
Drag my teeth across your chest to taste your beating heart...
Jeżeli nie jest przesadzony niech będzie, właściwi wtedy mi to obojętne. Natomiast łososiowy odcień koszuli ubóstwiam 
Vaniliiia !vaniliiia pisze:Ja wczoraj byłam w sklepie z damskimi ciuchami a tam nie dość że w obsłudze dwójka mężczyzn to w dodatku gejuchy...
A wiesz, że właśnie tacy potrafią szczerze doradzić? Zwykle kobieta kobiecie wybierze taki ciuch żeby nie wyglądała "za fajnie".