Edycja postu
Edycja postu
Czy jest taka szansa aby przedłużyć możliwość edytowania swojego postu?
W tej chwili jest to hmmm, godzina? nawet nie wiem bo rzadko jak wchodzę to mam jeszcze możliwość edytowania, a przydałoby się aby ten czas został wydłużony.
W tej chwili jest to hmmm, godzina? nawet nie wiem bo rzadko jak wchodzę to mam jeszcze możliwość edytowania, a przydałoby się aby ten czas został wydłużony.
Re: Edycja postu
Hmm, z tym to raczej do admina... może się pojawi jakoś niedługo 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- chochlik70
- Super Gaduła
Ja też bym chciała dluższy czas edycji.
Dlaczego np żeby poprawić błędy bo czasem mi się cos w oczy rzuci po jakimś czasie coś dopisac nawet jak nikt nie pisał po mnie.
Nie idzie musi to zrobić moderator,to samo z usunięciem zdjęcia czy innych np prywatniejszych wpisów
Dlaczego np żeby poprawić błędy bo czasem mi się cos w oczy rzuci po jakimś czasie coś dopisac nawet jak nikt nie pisał po mnie.
Nie idzie musi to zrobić moderator,to samo z usunięciem zdjęcia czy innych np prywatniejszych wpisów
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Ja sama niedawno pisalam z tableta i nie zauwazylam bledow a raczej slow ktore tablet sugerowal wedlug slownika i dopiero po jakims czasie zostalam o tym poinformowana to musialam na forum tlumaczyc sie z nieba wxietych slow. Poprawilabym i bylby spokoj. W ogole nie wiem po co jest taka blokada, czemu nie mozna pozniej edytowac swoich własnych postow... A czasem jest taka potrzeba...
Bo potem jest taka sytuacja że ktoś pisze posty/temat. Są odpowiedzi, cytowanie tych postów. A ktoś wchodzi, edytuje i z całego jego postu zostaje np "." Albo zmienia treść, i dyskusja, rozmowa nie ma ani ładu ani składu.
Potrzebujecie skasować coś, poprawić, od tego jest "raportuj" to nie problem, od tego jest moderacja
Potrzebujecie skasować coś, poprawić, od tego jest "raportuj" to nie problem, od tego jest moderacja
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No żesz mnie szlag trafi!!!!
Weszłam na mojego "starego" posta, był ostatni na stronie i jeszcze mogłam go edytować więc weszłam w edycję.
Jak zwykle się rozpisałam a jak zrobiłam "wyślij" to pokazał się komunikat "nie możesz już edytować ani usunąć tego posta"
No skoro już byłam w trakcie edycji to może chociaż mogłabym to skończyć i wysłać?
Na drugi raz walę przepisy i będę pisała jeden pod drugim!
Napisałam się jak głupia i kto mi to teraz przywróci???
Mam wszystko kopiować co napiszę? Bez sensu
Jestem wściekła!!!!

Weszłam na mojego "starego" posta, był ostatni na stronie i jeszcze mogłam go edytować więc weszłam w edycję.
Jak zwykle się rozpisałam a jak zrobiłam "wyślij" to pokazał się komunikat "nie możesz już edytować ani usunąć tego posta"
No skoro już byłam w trakcie edycji to może chociaż mogłabym to skończyć i wysłać?
Na drugi raz walę przepisy i będę pisała jeden pod drugim!
Napisałam się jak głupia i kto mi to teraz przywróci???
Mam wszystko kopiować co napiszę? Bez sensu
Jestem wściekła!!!!
Też uważam, że "edycja postu" powinna być dostępna bez żadnych ograniczeń czasowych!
Usuwanie czy kasowanie części postów zdarza się chyba rzadziej niż chęć dopisania treści do już istniejącego?
I jeszcze jedna sprawa. Poranne posty z reguły zamieszczam przed godz. 7.00 rano, a zegar pokazuje godzinę 8.00 i późniejszą. Jak można to ustawić żeby czas zgadzał się z faktyczną godziną zamieszczenia postu?
Usuwanie czy kasowanie części postów zdarza się chyba rzadziej niż chęć dopisania treści do już istniejącego?
I jeszcze jedna sprawa. Poranne posty z reguły zamieszczam przed godz. 7.00 rano, a zegar pokazuje godzinę 8.00 i późniejszą. Jak można to ustawić żeby czas zgadzał się z faktyczną godziną zamieszczenia postu?

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Albo na tym forum albo na jakimś innym spotkałam się z informacją, że niektórzy "spece" od spamowania robią takie numery, że po dłuższym czasie edytują swoje posty przez wklejenie linku/nazwy produktu, gdy moderator już tych starych postów nie sprawdza.tamira pisze:Też uważam, że "edycja postu" powinna być dostępna bez żadnych ograniczeń czasowych!
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Ale ja nie mówię o dłuższym czasie, może niech to jest chociaż kilka godzin a nie jedna. Np 6 czy 10, albo do północy tego dnia co był post.... Ja nie mówię o kilku dniach bo do takich postów już nikt nie wraca.
Wraca sie np gdy kogoś nie ma kilka dni na forumCulagula pisze:Ja nie mówię o kilku dniach bo do takich postów już nikt nie wraca.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Zmieniłem czas edycji postu na 24h
Super
Dzięki wielkie