ebook-jaki kupić
-
weronika32
- Jestem tu nowa :)
ebook-jaki kupić
mysle o zakupie ebooka, co mozecie w tym temacie mi polecic, poradzic? widzialam na SPAM bardzo dobre ceny, mam zamiar licytować
Ostatnio zmieniony pn lip 13, 2015 11:23 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: ebook-jaki kupić
Najchętniej się wymieniam, koleżanka też i dla mnie gdzieś je zdobywa. Nie mogę nic nigdy znaleźć darmowego.
W Internecie jest mnóstwo stron z darmowymi ebookami wystarczy wpisać w Google "darmowe e-booki" i jest wiele stron tego typu. Płatne oczywiście można kupić w księgarniach internetowych.
Zależy czy chodzi czy o czytnik ( w tym wypadku polecam jeden z modeli Kindle Paperwhite), czy o zakup samego ebooka... Oczywiście można znaleźć darmowe ebooki, ale na pewno nie będą to najnowsze pozycje książkowe 
Printex.pl - drukarki laserowe
-
Natalcia1995
- Jestem tu nowa :)
A nie lepiej kupić tradycyjną książkę? Czytanie na kompie męczy oczy (przynajmniej mi) i nie da się długo czytać a jak wiadomo każdy lubi zatracić się w historii
Wystarczy kupić czytnik i po problemie bolących oczu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
L...
tez kupuje ebooki z roznych stron, mam kindle i ulatwia mi czytanie ksiazek do ktorych na codzien nie mam dostepu
Czy kindle się sprawdza u Ciebie? Czy jest to wygodne?