Dziwna sprawa... Faceci na babskim forum..

Uwagi, sugestie, ciekawe pomysły dla ulepszenia portalu. Oraz uwagi związane z nieprawidłowym działaniem forum.
ODPOWIEDZ
zmora90
Miła Kobietka

Dziwna sprawa... Faceci na babskim forum..

Post autor: zmora90 »

Nie rozumiem dlaczego mężczyźni rejestrują i wypowiadają sie na kobiecym forum.. czy to kwestia charakteru faceta czy co jest nie tak... jak myślicie? trochę dziwne wg mnie :lol:
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Dziwna sprawa... Faceci na babskim forum..

Post autor: elzbieta45 »

ja nie widze w tym nic dziwnego . i mysle , ze w wiekszosci osob to nie przeszkadza . maja prawo byc tu tak jak my , dla mnie to niejest i nie widze aby było cos nietak . Mozesz zmora poszukac sobie innego forum tez ciebie tu nikt nie zmusza
zmora90
Miła Kobietka

nie zamierzam ELU:) hehe
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Post autor: slodziusiaSdz »

Ja tez w tym nie widze problemu a wrecz przeciwnie same pozytywy.Jezeli masz problem z facetem to wlasnie mezczyzni na tym forum w tym przypadku pomoga najbardziej,bo ich punkt widzenia jest inny niz nasz.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
dzo

Post autor: dzo »

Mężczyźni są tu bardzo mile widziani :)
Nie widzę w tym nic dziwnego, że zapisują się na babskim forum :)
zmora90
Miła Kobietka

FORUM BABSKIE SPRAWY[/u meżczyźni mile widziani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elzbieta45
Kobietka Expert

oczywiscie mile widziani . Bo mozemy tez poznac ich punkt widzenia i inaczej spostrzegaja wiele spraw . MILE WIDZIANI
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

No tak, głównie forum jest dla kobiet ale mężczyźni są tu mile widziani. Tak, tak, są. Dobrze jest gdy w dyskusji zabierze głos mężczyzna i wyrazi swoje zdanie. Męski punkt widzenia się przydaje, bo dlaczego by nie? Więc dla mnie nie jest to żadną zbrodnią, że tu zaglądają.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Mi tu mężczyźni też nie przeszkadzają wkońcu to babskie sprawy a faceci to jak najbardziej nasza sprawa :D Po za tym gdzie maja szukać odpowiedzi na tematy kobiet jak nie u nich samych np Adrian jest tu z nami tyle czasu i jakoś nikomu nie przeszkadza wręcz przeciwnie jest bardzo miło
Wiec jak komuś się nie podoba :angrywife
anne
Fajna Kobietka

Post autor: anne »

Dokładnie. Czasem jeden facet kobiecie doradzi lepiej niż 100 babek na raz.
Męski punkt widzenia...
Może dzięki Wam, Panowie, lepiej zrozumiemy naszych partnerów :)
http://tarotjasmine.pl/
dzo

Post autor: dzo »

zmora90 pisze:FORUM BABSKIE SPRAWY[/u meżczyźni mile widziani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdyby forum się nazywało "babskie sprawy- facetom wstęp wzbroniony" to Twój śmiech byłby uzasadniony koleżanko 8-)

Ale tak nie jest, więc nie wiem o co Ci chodzi :woman:
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

dzo pisze:
zmora90 pisze:FORUM BABSKIE SPRAWY[/u meżczyźni mile widziani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdyby forum się nazywało "babskie sprawy- facetom wstęp wzbroniony" to Twój śmiech byłby uzasadniony koleżanko 8-)

Ale tak nie jest, więc nie wiem o co Ci chodzi :woman:

Popieram w 100 %
elzbieta45
Kobietka Expert

Popieram , ze mezczyzni maja prawo tu na forum byc
JestemMartyna
Miła Kobietka

Post autor: JestemMartyna »

Odezwę się i ja w tej spawie.. Ja daję tym panom DUŻEGO PLUSA, bo szukają odpowiedzi na swoje pytania właśnie na takim forum. Kto mu lepiej doradzi niż druga kobieta? Już sobie wyobrażam pytania na męskim forum "Jak dogodzić kobiecie" i odpowiedzi typu "To ona ma Ci x.x.x.x.x". Nie powiem, jestem negatywnie nastawiona w niektórych kwestiach do mężczyzn :) więc jeszcze raz powtarzam, jeżeli jakiś facet tu zagląda, pyta, czyta to znaczy że mu ZALEŻY. Duży plus :)
Awatar użytkownika
slavcio67
Jestem tu nowa :)

Post autor: slavcio67 »

Dodam coś od siebie.Odwiedzałem kilka męskich forum i na każdym była pogarda wobec kobiet i wulgaryzm.Nawet na sportowym to było.Wybaczie ale mi takie coś nie pasuje i mam nadzieje że pryjmiecie mnie tutaj.
Kobiety to Skarb tego swiata
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Coś w tym jest JestemMartyna. Jakoś nie zaglądają tu faceci, którym po prostu się nudzi i chcą się ponabijać czy ubliżyć (poza Rabarbarem). Raczej szukają konkretów.
Także zauważyłam różnicę między forum mężczyzn a kobiet. Tam przeważnie sypią się nieprzyjemne wiązanki, wulgaryzm i pogarda są domeną a odpowiedzi w cale nie pomagają, a już niektórych to nie idzie nawet czytać.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

my traktujemy tych panow z powaga i mile sa widziani i mile jak sie wypowiadaja . Nie jestesmy feministkami
G****

Post autor: G**** »

Zmora wez sie odczep od tych facetow, jak ci cos nie pasuje to poszukaj sobie forum gdzie sa same kobiety...
elzbieta45
Kobietka Expert

dle feministek
G****

Post autor: G**** »

Dokladnie tak.
werka23
Jestem tu nowa :)

Post autor: werka23 »

Również uważam że nie ma w tym nic złego, ostatecznie, może ktoś znajdzie tu sobie męża, a to byłoby dopiero cudowne! :)
elzbieta45
Kobietka Expert

tez tak moze byc trzymamy za takich kciuki :fallinlove
ODPOWIEDZ