Dziewczyny ratujcie!!!!
Dziewczyny ratujcie!!!!
Przytylam 3 kilogramy waze 64 kg jak zrzucic z 6 kilogramow robie wszysto i nic nie wychodzi ;( w nic sie nie moge zmiescic 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Dziewczyny ratujcie!!!!
Nie porade nie doradze . Bo nigdy nie bylam zwolennikiem odchudzania i stosowania diet . Traktuje siebie taka jaka jestem
ja proponuję zmniejszenie ilości spożywanych kalorii do 1200 + 1,5 l wody mineralnej dziennie....sukces można powiedzieć, ze gwarantowany jeśli będziesz się dokładnie trzymac liczenia kalorii
Mniejsza ilość posiłków, pij dużo wody niegazowanej. Polecam nieco ruchu, nawet domowe ćwiczenia pomagają szybciej schudnąć.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Wystarczy trochę więcej się ruszać, np. poobiednie spacery lub np. chodzić, zamiast jeździć komunikacją miejską. Jeśli chodzi o jedzenie, to nie musisz od razu rezygnować ze wszystkich przyjemności, bo kiedyś i tak do nich wrócisz i możesz uzyskać efekt jojo. Przerzuć się na lżejsze potrawy, wybieraj np. zupy czy smakowite sałatki, które robi się dosłownie w 15-20 minut. Dużo naprawdę fajnych przepisów znajdziesz na http://www.codogara.pl
Sama zaglądam tam regularnie, bo uwielbiam gotować, a tam często pojawiają się przepisy na takie lekkie potrawy. Zrezygnuj też z kolacji, jeśli jesteś bardzo głodna wieczorami, to np. pokrój sobie jabłko na ćwiartki, albo marchewkę w słupki. Takie chrupanie uspokaja, a przez to, że pokroisz owoce czy warzywa na mniejsze kawałki, dłużej będziesz je jeść, a tym samym zaspokoisz swój głód.
Głowa do góry
Sama zaglądam tam regularnie, bo uwielbiam gotować, a tam często pojawiają się przepisy na takie lekkie potrawy. Zrezygnuj też z kolacji, jeśli jesteś bardzo głodna wieczorami, to np. pokrój sobie jabłko na ćwiartki, albo marchewkę w słupki. Takie chrupanie uspokaja, a przez to, że pokroisz owoce czy warzywa na mniejsze kawałki, dłużej będziesz je jeść, a tym samym zaspokoisz swój głód.
Głowa do góry
-
sezamek
Ja nigdy nie mialam jakichs wiekszych problemow z nadwaga, ale kilka miesiecy temu zaczelam gromadzic troche cialka na pupie i biodrach. Miesiac temu postanowilam wziac sie za siebie - jem mniej, zdrowiej, odstawilam slodycze. Niestety waga ani drgnela. Wykonalam okresowe badanie krwi - okazalo sie, ze mam dosc powazna nniedoczynnosc tarczycy. No i wtedy juz wszystko stalo sie jasne, dlatego mimo wycilkow nie udalo mi sie zrzucic ani grama :/
ja tez mogę mieć taką przypadłość, ale wizytę u endokrynologa mam zaplanowaną dopiero na 3 marca :/ i do tego czasu nie mozna nic konkretnie stwierdzić
ja tez mogę mieć taką przypadłość, ale wizytę u endokrynologa mam zaplanowaną dopiero na 3 marca :/ i do tego czasu nie mozna nic konkretnie stwierdzić
-
apollo
A próbowałaś suplementów diety? Mnie w zasadzie dopiero po dołączeniu do aktywności i diety suplementu, udało się stracić nadwagę trwale. Jakimś cudem przy foreverslim, byłam w stanie zrezygnować trwale ze szkodliwego jedzenia... Wagę cały czas udaje mi się utrzymywać, co nigdy wcześnie mnie się nie zdarzyło 
Ile masz lat, pracujesz na siedząco? Czym spowodowane było przytycie? Nie licz na diety cud, spróbuj wyliczyć sobie kalorie odpowiednie do tego, ile się ruszasz (jeśli ćwiczysz 3-4 razy w tygodniu, to żeby schudnać powinnaś jesć 1200-1400 kcal dziennie).ala3454 pisze:Przytylam 3 kilogramy waze 64 kg jak zrzucic z 6 kilogramow robie wszysto i nic nie wychodzi ;( w nic sie nie moge zmiescic
-
joannapatrycja
- Jestem tu nowa :)
Posłuchaj uważnie. Między Bogiem, a prawdą to nieważne jaką masz pracę i jaki tryb życia prowadzisz. Przytyłaś. Ok. Chcesz schudnąć. Brawo. Ja też nie lubię gdy brzuch wylewa mi się ze spodni. Po pierwsze szykuj kasę i nie wierz w diety 1200 kalorii. Będziesz głodna i zła! Sprawdziłam. Idz do sklepu dla sportowców i kup dobry (koszt ok. 150zł)spalacz tłuszczu. Będziesz brała go codziennie rano na czczo. Po drugie odstawiasz zwykły chleb, bułki, kupujesz napoje 0 kalorii - soki odpadają, rezygnujesz z cukrów!!! śmietany, alkoholu, fast foodów. Jedz obiad, musisz mieć siłę by żyć. No i zapisz się na siłownię. Pewnie powiesz, że nie masz czasu, ale trzeba 2razy w tygodniu po godzinie ćwiczyć MAŁYMI ciężarami i 1 raz biegać powoli godzinę. A co do stroju to zwykłe getry i koszulka. Nie idziesz na lans. No, mi pomogło. Powodzenia
-
Cecylia Sztabowska
- Jestem tu nowa :)
Ale co to znaczy wszystko ? bo można robić wszystko i nic czyli wszystko źle i pod górkę, zamiast chudnąć to jeszcze więcej tyjesz.
Opisz dokładnie jaką drogą podążasz do szczupłej sylwetki. ?
Opisz dokładnie jaką drogą podążasz do szczupłej sylwetki. ?
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl