DZIEN DOBRY
-
Lily of the Valley
Re: DZIEN DOBRY
dobry wieczor 
dobranoc, miłe panie 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
DZIEN DOBRY
Wcale nie taki dobry... Cześć dziewczyny.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Trzeba sie cieszyc tym co jest co mamy
ja niestety nie mam się z czego cieszyć, bo w ten weekend sesja na uczelni, jak zwykle było za mało czasu, żeby się przygotować i teraz zżera mnie wielki stres, ze nie zdam, niby nie stanie się koniec świata nawet jesli, ale wolałabym miec to już za sobą
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
powodzenia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Dzisaiaj weekend
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny .
Dzień dobry dziewczyny
Mam nadzieję, że ten dzień będzie lepszy dla Was niż dla mnie. Dla mnie zaczął się okropnie :/
ławostoły - JustaDecor.pl
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja rowniez zycze tobie baragosas udanego dnia
Cześć.
A cóż to się stało?baragosas pisze:Dzień dobry dziewczynyMam nadzieję, że ten dzień będzie lepszy dla Was niż dla mnie. Dla mnie zaczął się okropnie :/
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no nie wiadomo bo nie napisała jak zle i czym zaczołsie ten dzionek
Jak wróci i jeśli najdzie ją ochota to może nam opowie.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
miejmy nadzieje ze zajzy jeszcze do nas
baragosas pisze:Dzień dobry dziewczynyMam nadzieję, że ten dzień będzie lepszy dla Was niż dla mnie. Dla mnie zaczął się okropnie :/
dla mnie ten dzień zaczął sie okropnie, spowodowałabym kolizję, bo nie zauważyłam jednego auta, a jak chciałam zahamować to sie nie dało, bo lód na drodze i w ogóle masakra...na szczęście nic się jednak nie stało
-
dzo
Masz szczęście.bettti86 pisze:baragosas pisze:Dzień dobry dziewczynyMam nadzieję, że ten dzień będzie lepszy dla Was niż dla mnie. Dla mnie zaczął się okropnie :/
dla mnie ten dzień zaczął sie okropnie, spowodowałabym kolizję, bo nie zauważyłam jednego auta, a jak chciałam zahamować to sie nie dało, bo lód na drodze i w ogóle masakra...na szczęście nic się jednak nie stało
Mi niestety go zabrakło i tydzień temu miałam właśnie stłuczkę
dzo a Ty gdzie się podziewasz.