Dzbanek filtrujący

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Majka2312
Miła Kobietka

Dzbanek filtrujący

Post autor: Majka2312 »

Jaki dzbanek filtrujący możecie polecić? Szukam czegoś pojemnego i solidnego! Ważne żeby na prawdę dobrze oczyszczał wodę. Jak na razie zastanawiam się nad Provence z Aquaphor, ktoś z Was używa i podzieli się opinią? A może polecacie coś innego?
Olkka
Miła Kobietka

Re: Dzbanek filtrujący

Post autor: Olkka »

Ogólnie Aquaphor śmiało moge polecić. Dzbanki mają solidny i wytrzymałe a filtry wydajne. Ja mam właśnie model Provence i znakomicie sobie radzi z oczyszczaniem wody. Dzbanek pojemny i łatwy w obsłudze:)
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Też od niedawna mam właśnie dzbanek Aquaphor Porvence i woda z niego jest znacznie smaczniejsza. Po kamieniu nie ma śladu więc i sprzety kuchenne jak czajnik czy ekspres też na tym korzystają.
Amela22
Miła Kobietka

Post autor: Amela22 »

O super! ja własnie jestem na kupnie i rozważam model Provence, dobrze wiedzieć, że cieszy się pozytywnymi opiniami i radzi sobie z filtracją.
KatrinaP
Jestem tu nowa :)

Post autor: KatrinaP »

Sprawdza się taki dzbanek? ;)
ODPOWIEDZ