Drzwi wyjściowe - bezpieczne

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Kanitia
Jestem tu nowa :)

Drzwi wyjściowe - bezpieczne

Post autor: Kanitia »

Hej. Pomyślałam, że zapytam tutaj, bo może któraś z dziewczyn ma wiedzę z doświadczenia :) Będziemy wymieniać u siebie drzwi, priorytetem jest bezpieczeństwo, dlatego zależy nam na tym, żeby to były solidne, wytrzymałe drzwi. Orientuje się ktoś może, którymi warto by było się zainteresować?
Awatar użytkownika
Muffy
Miła Kobietka

Re: Drzwi wyjściowe - bezpieczne

Post autor: Muffy »

Nie wiem, czy to najlepsze miejsce do takich pytań, ja od siebie mogę najwyżej polecić sprawdzoną Gerdę. Mają bardzo dobry poziom bezpieczeństwa, a i na termoizolację nie można narzekać. Najważniejsze rzeczy zatem w jak najlepszym porządku. Takie jest moje zdanie, poparte zresztą doświadczeniem.
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Awatar użytkownika
Penelopa
Miła Kobietka

Re: Drzwi wyjściowe - bezpieczne

Post autor: Penelopa »

U mnie też od kilku lat są drzwi Gerdy i naprawdę nie ma co narzekać :-) Oczywiście nie były najtańsze, ale za jakość oraz ciekawy wygląd się płaci. Podobnie jest przecież z ubraniami. z daleka drogi i tani ciuch wyglądają podobnie, ale wystarczy się przyjrzeć dokładnie, to się zobaczy różnicę, a jak się jeszcze poczeka jakiś czas, to wtedy dokładnie widać, że jakość opiera się upływającemu czasowi. Dlatego zdecydowanie lepiej jest tutaj stawiać na jakość, o za nią idzie też bezpieczeństwo dobytku.
ODPOWIEDZ