Druga broda
-
outstandingxd
- Jestem tu nowa :)
Druga broda
Witam,
przewertowałam na tym forum już kilka wątków, jednak na żadnym z nich nie odnalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: jak pozbyć się drugiej brody? Próbowałam już tak wielu sposobów.. Udało mi się znaleźć ofertę kliniki Q-Institute i zastanawiam się, czy skorzystać. Poradźcie coś, błagam!
przewertowałam na tym forum już kilka wątków, jednak na żadnym z nich nie odnalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: jak pozbyć się drugiej brody? Próbowałam już tak wielu sposobów.. Udało mi się znaleźć ofertę kliniki Q-Institute i zastanawiam się, czy skorzystać. Poradźcie coś, błagam!
Re: Druga broda
drugi post i tylko jedna klinika ..
czyżby mała reklama ?? czy koniecznie się upierasz na tą jedną ??
druga broda ? ćwiczenia i kremy...
ale przede wszystkim ćwiczenia...
a u niektórych to genetyczne
czyżby mała reklama ?? czy koniecznie się upierasz na tą jedną ??
druga broda ? ćwiczenia i kremy...
ale przede wszystkim ćwiczenia...
a u niektórych to genetyczne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
hmmm, a ile ważysz? druga broda robi się chyba u osób z nadwaga, więc może tylko schudnąć potrzeba? Myśle że jeśli oczywiście tak jest że chodzi o kilogramy to chirurg też nic nie zrobi.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Cwicz napinanie szyi + tak jak napisala Jamelia 
Widze ze kazdy chce na latwizne i ciachu machu zeby sie pozbyc tego co tak naprawde samemu mozna zrobic.
Moim zdaniem pomysl z ta klinika to glupota.
Widze ze kazdy chce na latwizne i ciachu machu zeby sie pozbyc tego co tak naprawde samemu mozna zrobic.
Moim zdaniem pomysl z ta klinika to glupota.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
-
outstandingxd
Nie uparłam się koniecznie na tą.. tylko właśnie tutaj znalazłam interesujące mnie zabiegi. Napisałam na tym forum, aby poszukać jakiejś osoby, która może już korzystała z usług tej kliniki. Niestety - boję się trochę.. jednak chciałabym coś ze sobą w końcu zrobić..
Tylko tak jak już ktoś wspomniał, zależy od czego Ci się ona robi..
jeżeli z powodu wagi, to jaką masz pewność że po zabiegu znów Ci się nie zacznie robić...
jeżeli z powodu wagi, to jaką masz pewność że po zabiegu znów Ci się nie zacznie robić...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja jestem szczupła ale druga broda w moim przypadku to pierwsze co bym chciała zmienić. można ćwiczyć systematycznie, ale ja wiecznie zapominam. Może którejś z was będzie łatwiej obejrzy filmiki i wdroży w codzienność. SPAM
jeśli zna ktos łatwiejszy sposób to podzielcie się.
jeśli zna ktos łatwiejszy sposób to podzielcie się.
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2014 10:21 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
kasiakasia333
schudnąć - jedyna metoda
Dosc skutecznym sposobem pozbycia sie drugiej brody
moze byc spanie w pozycji na wznak zupelnie na plasko , bez poduszki.
Ale to nie jest takie latwe na dluzsza mete.
Zawsze warto sprobowac , a noz cos tam pomoze.
moze byc spanie w pozycji na wznak zupelnie na plasko , bez poduszki.
Ale to nie jest takie latwe na dluzsza mete.
Zawsze warto sprobowac , a noz cos tam pomoze.
Nie zdecydowała bym się na żadne zabiegi jeśli nie sprobowałabym innych sposobów najpierw.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
W walce z drugim podbródkiem może pomóc lipoliza. Pozwala na eliminację małych, nagromadzonych miejscowo ilości tłuszczu.
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
No w tym wypadku, to już tylko zabieg.