Drętwienie nóg podczas chodzenia.
-
natala1302
Drętwienie nóg podczas chodzenia.
Witajcie kobitki,
od początku roku szkolnego mam problem. Podczas wracania ze szkoły (idę dość szybko) bądź też szybszego marszu do sklepu strasznie boli mnie prawa noga, jest to bardziej drętwienie. Ale po chwili odpoczynku przechodzi. Zawsze chodziłam szybko, a nawet jeszcze szybciej niż teraz i nic podobnego się nie działo. A w zasadzie nic się nie zmieniło. Podczas wakacji też nie próżnowałam, urządzałam sobie szybkie spacerki no i latałam w te i z powrotem po schodach, kilkanaście razy dziennie i nic mi nie było.
Myślicie, że da się coś z tym zrobić ? Bo to bardzo mnie ogranicza i kurs który robiłam zwykle w 15 minut teraz zajmuje mi 30.
od początku roku szkolnego mam problem. Podczas wracania ze szkoły (idę dość szybko) bądź też szybszego marszu do sklepu strasznie boli mnie prawa noga, jest to bardziej drętwienie. Ale po chwili odpoczynku przechodzi. Zawsze chodziłam szybko, a nawet jeszcze szybciej niż teraz i nic podobnego się nie działo. A w zasadzie nic się nie zmieniło. Podczas wakacji też nie próżnowałam, urządzałam sobie szybkie spacerki no i latałam w te i z powrotem po schodach, kilkanaście razy dziennie i nic mi nie było.
Myślicie, że da się coś z tym zrobić ? Bo to bardzo mnie ogranicza i kurs który robiłam zwykle w 15 minut teraz zajmuje mi 30.
-
Hankira
Re: Drętwienie nóg podczas chodzenia.
Radziłabym iść z tym do lekarza a i zrobić RTG kręgosłupa.
-
oOosylwiaoOo
Przykro mi to mówić, bo wiem, że większość osób nie lubi chodzić do lekarzy, ale Ty nie masz wyjścia...Zrób sobie badania, to na pewno wszystko wyjaśni:)
-
witaminka
Na pewno konieczna będzie wizyta u lekarza. A może powodem jest brak jakiś witamin. Może magnez?? Tak jak jest to wypadku skurczów mięśni :/
-
oOosylwiaoOo
No racja:) A oprócz magnezu może brakować też żelaza...witaminka pisze:Na pewno konieczna będzie wizyta u lekarza. A może powodem jest brak jakiś witamin. Może magnez?? Tak jak jest to wypadku skurczów mięśni :/
-
pomcia
Magnez - bierz, pewnie pijesz kawę a ona wypłukuje wiele składników. Poza tym idź na konsultację lekarską a nie lecz się na własną rękę.
Ja bym nie szła z takim czymś do lekarza:) Lekarze Ci jeszcze zaszkodzą jak mi kiedyś. Przepisują leki na receptę, które pogarszają zdrowie, a nie polepszają. Najlepiej szukać czegoś na własny rachunek, patrzeć na fora itd. SPAM jest z magnezem i może to jest dobre i warto spróbować? Jak dla mnie brakuje Ci magnezu i musisz zadziałać;)
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2015 9:45 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
wiktoriamadak
- Jestem tu nowa :)
Może masz za ciasne spodnie - serio, i krew nie krąży prawidłowo. Po przyjściu do domu daj sobie nogi do góry i odpocznij.
Projektowanie wnętrz w mieście Warszawa, zapraszam http://wegielek.com.pl/
Chyba sobie kpisz... Właśnie szukaniem czegoś na własną rękę, albo słuchaniem marnych spamerów, którzy mają na celu tylko zareklamowanie produktu, a nie dobro innych można sobie zaszkodzić.Marysia77 pisze:Ja bym nie szła z takim czymś do lekarza:) Lekarze Ci jeszcze zaszkodzą jak mi kiedyś. Przepisują leki na receptę, które pogarszają zdrowie, a nie polepszają. Najlepiej szukać czegoś na własny rachunek, patrzeć na fora itd. SPAM jest z magnezem i może to jest dobre i warto spróbować? Jak dla mnie brakuje Ci magnezu i musisz zadziałać;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
lepiej iść do lekarza, ponieważ nawet jeśli nie będzie pewien to poproś o skierowanie na badania, zawsze większa pewność niż leczenia na własną rękę:)
Nawet jeśli to miałaby być jakaś mało poważna dolegliwość to warto sprawdzić u lekarza i nie opierać się na domysłach 
Interesuje Cie audyt seo? Zapraszam na http://www.taig.org/