domowa apteczka
domowa apteczka
Czego nie może zabraknąć w waszych domowych apteczkach? macie jakieś swoje hity?
Re: domowa apteczka
mam takich rzeczy sporo, z takich ostatnich to np. Vaxol, to spray z oliwą z oliwek, który pomaga w usuwaniu woskowiny, rozpuszcza ją przez co łatwiej wyczyścić uszy, skład ma super, prosty bez zbędnych dodatków
kupiłam z twojego polecenia Vaxol, widzę pozytywne efekty używania, sprawdził się na wakacjach, czyściłam nim uszy dzieciom podczas wakacji i nie było problemu żeby woda tam gdzieś dłużej zalegała
u mnie tylko paracetamol, a jak coś więcej potrzeba to mam pod nosem aptekę
chcesz wypełniać płatne ankiety za pieniądze? wejdź na www ankiety.net.pl
Przeciwbólowe, coś na gardło, trawienie, syrop na kaszel, woda utleniona, plastry, bandaże
Na pewno warto mieć w swojej apteczce zel DMSO izdrowiej.pl wykazuje działanie przeciwzapalne i pomaga przy dolegliwościach artretycznych czy innych bólach
Dla mnie domowa apteczka bez glukometru np. https://genexo.pl/produkt/glucomaxx-connect/ jest wybrakowana. Profilaktyka cukrzycy to ważna rzecz zwłaszcza jak ukończyłeś 35-40 rok życia.
Jak kupować leki to tylko w aptece DOZ, mają najlepsze ceny, robiłam porównanie, no i u nich moje leki kosztują najmniej.
Racja, póki co, w doz najlepsze ceny mają, gdzie indziej to już drożyzna.
Macie rację w DOZ faktycznie ceny są w porządku, kupuję w nich cały czas i nie widać podwyżek.
Zgadzam się, również u nich kupuję zawsze swoje leki i nie zauważyłam aby zdrożały.
Ja też w DOZie kupuję, mają dobre ceny na suplementy.
Dlatego uważam, że nie warto przepłacać, bo różnice są naprawdę czasami spore. Ja też już tylko w doz kupuję.
Dokładnie, ja cały czas w DOZie kupuję, moje leki nie podrożały u nich.
Widzę, że ceny w doz nadal nie idą do góry, są cały czas jak kiedyś, lubię u nich kupować.
U mnie w apteczce ostatnio, z racji że mieliśmy problem dotyczący aft w jamie ustnej u naszej ośmioletniej córki, pojawił się żel Aftident. Jakbyście miały podobny problem to polecam ten preparat, działa szybko i skutecznie.
A u młodszych dzieciaków? Można stosować? To jest żel?olae pisze:U mnie w apteczce ostatnio, z racji że mieliśmy problem dotyczący aft w jamie ustnej u naszej ośmioletniej córki, pojawił się żel Aftident. Jakbyście miały podobny problem to polecam ten preparat, działa szybko i skutecznie.
W doz cały czas mają dobre ceny, ostatnio robiłam tam większe zakupy.
Zgadzam się, w DOZie ceny cały czas się dobrze trzymają, kupuję u nich regularnie.
Myślę, że tak ale chyba najlepiej było by gdybyś nawet telefonicznie skonsultowała to ze swoim dentystą.Sisi pisze:A u młodszych dzieciaków? Można stosować? To jest żel?olae pisze:U mnie w apteczce ostatnio, z racji że mieliśmy problem dotyczący aft w jamie ustnej u naszej ośmioletniej córki, pojawił się żel Aftident. Jakbyście miały podobny problem to polecam ten preparat, działa szybko i skutecznie.
W DOZ nadal dobre ceny, tam nic nie drożeje, kupuję już tylko u nich.
Dzięki @olae
Tak właśnie zrobiłam i dowiedziałam się, że Aftident może być stosowany u dzieci powyżej 6 roku życia, po konsultacji z dentystą oczywiście.
Ja też cały czas kupuję w DOZie moją najlepsze ceny, nie robią podwyżek cen leków.
W doz mają naprawdę dobre ceny, ostatnio robiłam tam większe zakupy i nie zostawiłam majątku przy kasie.
Cześć! Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami z naturalnymi metodami na stres, które naprawdę zmieniły moje podejście do samopoczucia. Przez długi czas borykałam się z nadmiernym stresem i napięciem, ale odkąd odkryłam produkty z Konopnej Farmacji z Poznania, moje życie nabrało nowego wymiaru.
Stosowanie oleju CBD to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęłam. Dzięki niemu poczułam, jak mój system nerwowy zaczyna się uspokajać, a napięcia znikają. Działa wyciszająco i pomaga na relaks, szczególnie wieczorem. Oczywiście, nie ograniczam się tylko do CBD! W połączeniu z passiflorą, która również działa kojąco na system nerwowy, a do tego lawendą, która jest naturalnym uspokajaczem, uzyskuję idealny balans. To taka mieszanka, która świetnie się sprawdza, gdy czuję, że stres chce mnie zdominować.
A jeśli już mówimy o relaksie, herbata konopna to coś, co stało się moim codziennym rytuałem. Z yerbą konopną lub zwykłą konopną herbatą naprawdę czuję się lepiej – to idealny sposób na odprężenie się po ciężkim dniu. To naprawdę pomaga mi w utrzymaniu równowagi, a herbatki od Konopnej Farmacji mają świetny smak, który umila każdy wieczór.
Korzystając z tych produktów, czuję, że zyskuję naturalne wsparcie w walce ze stresem. I to wszystko z oferty Konopnej Farmacji z Poznania, gdzie naprawdę znajdziesz wszystko, co potrzebne, by zadbać o swoje zdrowie w naturalny sposób mają tez sklep online. Dla mnie to absolutny hit!
Mam nadzieję, że te produkty będą równie pomocne i dla Ciebie. Naturalna pomoc jest na wyciągnięcie ręki, wystarczy tylko spróbować!
Stosowanie oleju CBD to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęłam. Dzięki niemu poczułam, jak mój system nerwowy zaczyna się uspokajać, a napięcia znikają. Działa wyciszająco i pomaga na relaks, szczególnie wieczorem. Oczywiście, nie ograniczam się tylko do CBD! W połączeniu z passiflorą, która również działa kojąco na system nerwowy, a do tego lawendą, która jest naturalnym uspokajaczem, uzyskuję idealny balans. To taka mieszanka, która świetnie się sprawdza, gdy czuję, że stres chce mnie zdominować.
A jeśli już mówimy o relaksie, herbata konopna to coś, co stało się moim codziennym rytuałem. Z yerbą konopną lub zwykłą konopną herbatą naprawdę czuję się lepiej – to idealny sposób na odprężenie się po ciężkim dniu. To naprawdę pomaga mi w utrzymaniu równowagi, a herbatki od Konopnej Farmacji mają świetny smak, który umila każdy wieczór.
Korzystając z tych produktów, czuję, że zyskuję naturalne wsparcie w walce ze stresem. I to wszystko z oferty Konopnej Farmacji z Poznania, gdzie naprawdę znajdziesz wszystko, co potrzebne, by zadbać o swoje zdrowie w naturalny sposób mają tez sklep online. Dla mnie to absolutny hit!
Mam nadzieję, że te produkty będą równie pomocne i dla Ciebie. Naturalna pomoc jest na wyciągnięcie ręki, wystarczy tylko spróbować!