Dobrze kryjący korektor!!
Dobrze kryjący korektor!!
Cześć wszystkim! Błagam o pomoc w wyborze dobrze kryjącego korektora. Mam młodą cerę i zależy mi na tym aby korektor zakrył lekkie przebarwienia na twarzy, cienie pod oczami i piegi. Jak każda z nas, chciałabym aby cena też byla w miarę odpowiadająca. Bardzo proszę o szybką odpowiedź!
Re: Dobrze kryjący korektor!!
Chyba jeden z lepszych to kamuflaż od Catrice
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
dokładnie, ceatrice zakryje wszystko, a do tego jest tani
-
monika_lzy
- Miła Kobietka
ja polecam z janssen cosmetics , kupuje a stronie 
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 4:51 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Hamdi Kaps
- Jestem tu nowa :)
kiedyś używałam tylko loreal, ale teraz się przerzuciłam na miss sporty i też daje rade
dobrze kryje Dermacol 
też bym potrzebowała, bo niestety, ale nic mi 100% nie kryje sinizny pod oczami ;/
Hejlusia123 pisze:Cześć wszystkim! Błagam o pomoc w wyborze dobrze kryjącego korektora. Mam młodą cerę i zależy mi na tym aby korektor zakrył lekkie przebarwienia na twarzy, cienie pod oczami i piegi. Jak każda z nas, chciałabym aby cena też byla w miarę odpowiadająca. Bardzo proszę o szybką odpowiedź!
Pozdrawiam, Agata z NaturalnieWloskie.pl !
Givenchy to najlepszy korektor pod oczy jaki miałam w swoim posiadaniu! Uwielbiam jak p[rosto się nakłada tym pędzelkiem korektor i jak łatwo rozprowadza się go na skórzę. Właściwie to używam go czasem na całej twarzy i świetnie maskuje wszelkie zmiany skórne.
W sephora możecie go dostać
W sephora możecie go dostać
Yves Saint Laurent nie ma lepszego chociaz do najtanszych nie nalezy
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
no tak troche delikatnie powiedziane.. 250 zl za korektor to troche przesadaWitalka pisze:Yves Saint Laurent nie ma lepszego chociaz do najtanszych nie nalezy
nie no bez przesady
118 na promocji a 132 bez promocji jest fajny na notino, pelna nazwa to Yves Saint Laurent
Encre de Peau All Hours Concealer znajdziesz sobie
Encre de Peau All Hours Concealer znajdziesz sobie
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
No w sumie racja tego nie widziałam, widzę po opiniach że jest chwalony, więc sobie zamowie, dzieki!