Dobry wieczór:-)
Dobry wieczór:-)
Dobry wieczor wszystkim. Pisze z telefenu wiec wybaczcie mi brak polskich znakow. To fosc upierdliwe
mam ponad 30 lat (niewiele) mieszkam na mazowszu. Najwazniejsza dla mnie sprawa i tym co mnie najbarfziej zajmuje jest 3letni Synek. Nie chce podawac zbyt wielu szczegolow o sobie wiec taka krotka informacja, zeby sie przywitac. Mam nadzieje ze sie zadomowie 
Re: Dobry wieczór:-)
Witaj
a może choć możesz powiedziec czym się interesujesz??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hejka wam! Mam na imię Natalia i myślę, że zagoszczę tutaj na dłużej. Pozdrawiam!
Hi!
Hej wszystkich, nazywam się Ewa, zajmuję się obsługą klienta, a moje główne zainteresowania to relacje 
wasze opinie
Witam, jestem Ania i jako nowy użytkownik forum chciałam się przywitać. Interesuję się kuchnią i sportem. Pozdrawiam.
Chcemy wierzyć, że czas nas uleczy sam z siebie. Ale czas nie jest lekarstwem, jeżeli pozostajemy bierni. Wtedy po prostu upływa, obojętny.
Pragnę przywitać się ze wszystkimi. Jestem Julia i interesuję się sportem/muzyką. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Nie macie poczucia odpowiedzialności
hejka!