Dobry weterynarz dla psa Warszawa

Sprzedajesz kosmetyki? Robisz paznokcie? Chcesz zareklamować coś co może Nas zainteresować? Takie tematy akceptowane są TYLKO w tym dziale.
ODPOWIEDZ
miki789
Jestem tu nowa :)

Dobry weterynarz dla psa Warszawa

Post autor: miki789 »

Hello właściciele czworonogów. Dobra lecznica dla psów jest mi potrzebna (Wawer, Wesoła, Rembertów, te okolice).
jadduus
Miła Kobietka

Re: Dobry weterynarz dla psa Warszawa

Post autor: jadduus »

Jest bardzo dobra pani weterynarz w Wesołej, chodzi mi o Lidię Cybulską Przesław ( weterynariawesola.waw.pl -strona jej gabinetu). Moja suczka bardzo dobrze reaguje na panią weterynarz, choć zazwyczaj do obcych jest mocno sceptyczna i potrafi nieraz ugryźć jak jej się coś nie spodoba.
jadduus
Miła Kobietka

Post autor: jadduus »

Jest bardzo dobra pani weterynarz w Wesołej, chodzi mi o Lidię Cybulską Przesław ( weterynariawesola.waw.pl -strona jej gabinetu). Moja suczka bardzo dobrze reaguje na panią weterynarz, choć zazwyczaj do obcych jest mocno sceptyczna i potrafi nieraz ugryźć jak jej się coś nie spodoba.
orszulka
Miła Kobietka

Post autor: orszulka »

Ja mam miłe doświadczenia z lecznicą Vet4Pet, to jest na ul. Grenadierów. Widać, że lekarze pracują tam z powołania i zalezy im na zdrowiu zwierzątek, mają też do nich dobre podejście, co przekłada się na wizytę w dobrej atmosferze, bez stresu również dla naszego pieska :)
elacara

Post autor: elacara »

Jeśli szukasz doświadczonego weterynarza to polecam Panią Lidię Cybulską – Przesław. Prowadzi przychodnię weterynariawesola.waw.pl w Wesołej. Doskonale zna się na tym co robi i faktycznie to jej doświadczenie jest tam zauważalne. Więc jak chcesz kogoś kto ma dobre podejście i faktycznie zna się na tym co robi to ta przychodnia spełni Twoje oczekiwania.
Paula0
Miła Kobietka

Post autor: Paula0 »

Ja chodzę na badania oraz w szczególnych przypadkach z moją Kocicą do Centrum Zdrowia Zwierząt (Brata Alberta 34) w Warszawie. Oferują bardzo szeroki wybór badań, diagnostyki oraz odpowiedniego leczenia. Pracują tam sami specjaliści z bardzo dobrym sprzętem. Polecam!
gaggatka

Post autor: gaggatka »

Klinika weterynaryjna Vet4Pet - nie ma lepszych specjalistów niż oni. Tam zajmują się kompleksowo zdrowiem czworonogów. A przy tym podchodzą z sercem do zwierząt. To są ludzie z pasją i kochają to co robią - to widać przy ich podejściu do zwierząt.
ODPOWIEDZ