Dobry!
Dobry!
Cześć,
Tu insolita, czyli ja sama we własnej osobie. Witam się, żeby na odludka nie wyjść. 31 lat (o, matko!), dziecko śpiące w drugim pokoju (pewnie moje), jakiś rozwód za mną, stresująca praca, czasem poczytam, uczę się szyć. Od poniedziałku sama pomaluję mieszkanie (acha, już to widzę).
Siemanko w każdym razie!
Tu insolita, czyli ja sama we własnej osobie. Witam się, żeby na odludka nie wyjść. 31 lat (o, matko!), dziecko śpiące w drugim pokoju (pewnie moje), jakiś rozwód za mną, stresująca praca, czasem poczytam, uczę się szyć. Od poniedziałku sama pomaluję mieszkanie (acha, już to widzę).
Siemanko w każdym razie!
- malinka 61
- Kobietka Expert
Re: Dobry!
Witam dzielną koleżankę , zapraszam do dyskusji na naszym forum

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Serdecznie witaj , kobietko o pogodnej naturze.
Zapewne znajdziesz odrobine wytchnienia w milej forumowej atmosferze.
Zapewne znajdziesz odrobine wytchnienia w milej forumowej atmosferze.
Pomalowałam! Żeby nie było, że leń jestem
Trwało dłużej niż myślałam, ale dziś skończyłam.
-
regam54
Witam
:)
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Cześc
Rozgość się
z całą pewnością znajdziesz tu coś co Cię zainteresuje 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...