Dobry ginekolog - Wrocław
-
roksanka
Dobry ginekolog - Wrocław
Szukam osób, które mają sprawdzonego, dobrego, kompetentnego i fajnie by było gdyby też miłego lekarza - ginekologa, we Wrocławiu. Nie mieszkam tutaj długo, ale chcę osiąść na stałe i cchiałabym już sobie znaleźć porządnego lekarza.
Bardzo będę wdzięczna za rady.
Bardzo będę wdzięczna za rady.
Re: Dobry ginekolog - Wrocław
Doktor Teterycz, przyjmuje w EMC na łowieckiej na pewno. Chodzę do niej jakiś czas i jestem bardzo zadowolona, nie wiem czy przyjmuje gdzieś jeszcze
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dr Gruszczyńska - obecnie przyjmuje na Jemiołowej, wizyty w bardzo miłej atmosferze.
Ja np. chodzę do doktora Michalika, kompetentny, z doświadczeniem, z podejściem do kobiety, z nowoczesnym sprzętem, krótkie terminy, można się nawet zapisać do niego przez internet tutaj SPAM
Mnie bardzo odpowiada, nie zamierzam zmieniać lekarza, a to chyba jest całkiem niezła rekomendacja...
Mnie bardzo odpowiada, nie zamierzam zmieniać lekarza, a to chyba jest całkiem niezła rekomendacja...
Ostatnio zmieniony wt kwie 22, 2014 8:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
To ja Ci poradzę umówić się na wizytę do doktora Kwoki. On przyjmuje w centrum medycznym Ginemedica. To jest na Krawieckiej 1. Bardzo sobie cenię tego lekarza. A sama namiary dostałam z polecenia.
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
ja to dr Kwokę cenię najbardziej za profesjonalizm i poczucie humoru.
prowadzi moją ciążę.
jakoś tak zazwyczaj przychodzę zestresowana na wizyty, bo to moja pierwsza ciąża i co tu dużo mówić – straszna panikara ze mnie
ale własnie doktor zawsze jakoś tak pokieruje wizytą, że wychodzę pozytywnie nastawiona
prowadzi moją ciążę.
jakoś tak zazwyczaj przychodzę zestresowana na wizyty, bo to moja pierwsza ciąża i co tu dużo mówić – straszna panikara ze mnie
ale własnie doktor zawsze jakoś tak pokieruje wizytą, że wychodzę pozytywnie nastawiona
no dokładnie, ja też odniosłam podobne wrażenieMadzia pisze:ja to dr Kwokę cenię najbardziej za profesjonalizm i poczucie humoru.
prowadzi moją ciążę.
jakoś tak zazwyczaj przychodzę zestresowana na wizyty, bo to moja pierwsza ciąża i co tu dużo mówić – straszna panikara ze mnie![]()
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
Jeszcze w temacie ginekologów i dr Kwoki: miałam nagłą sytuację i potrzebowałam pilnej wizyty a oczywiście był weekend ( zawsze takie poważniejsze sytuacje dzieją mi się na weekend kiedy ciężko jest gdziekolwiek się dostać i coś załatwić
)
No i właśnie doktor w ginemedice przyjmuje w soboty!! Na szczęście wystarczyła sama wizyta i obyło się bez IP.
No i właśnie doktor w ginemedice przyjmuje w soboty!! Na szczęście wystarczyła sama wizyta i obyło się bez IP.
-
roksanka
Jeszcze niedawno sama szukałam "swojego" lekarza, żeby już nie zmieniać ich co chwilę od przyjazdu, i w końcu znalazłam SPAM
Usg 3d i 4d też wykonuje, jakby ktoś szukał we Wrocławiu. Ogólnie ja zawsze czuję się tam bardzo dobrze, nie stresuję się, a u niektórych lekarzy to już cała drżałam jeszcze przed wejściem do gabinetu
Polecam dr Tomasza!
Usg 3d i 4d też wykonuje, jakby ktoś szukał we Wrocławiu. Ogólnie ja zawsze czuję się tam bardzo dobrze, nie stresuję się, a u niektórych lekarzy to już cała drżałam jeszcze przed wejściem do gabinetu
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2014 3:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
hej ja też chodziłam do dr kwoki i byłam zadowolona, ale jak się przeprowadziłam na gądów to mi było nie po drodze i znalazłam tam LEKARZA i jestem nawet jeszcze bardziej zadowolona
bałam się bardzo zakładania wkładki, ale pani doktor ma świetne podejście do (zaniepokojonych) ludzi i jakoś dałam radę 
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2015 11:20 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie zaczynajmy od takich praktyk, jeżeli się mamy polubić ;)
Powód: nie zaczynajmy od takich praktyk, jeżeli się mamy polubić ;)
Ja chodzę na legnicką do MAMED, obecnie jestem w zaawansowanej ciąży i od samego początku jestem tam prowadzona. Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona i spokojna