Dobry ginekolog w Krakowie

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Samborka22
Miła Kobietka

Dobry ginekolog w Krakowie

Post autor: Samborka22 »

Gdzie w Krakowie znajdę pomoc w przypadku obfitych miesiączek? Poszukuję ginekologa lub placówki medycznej specjalizującej się w tych problemach i oferującej skuteczne rozwiązania.
babazwozu3
Jestem tu nowa :)

Re: Dobry ginekolog w Krakowie

Post autor: babazwozu3 »

Hej, sprawdz gabinet doktora Tomasza Piskorza: Znajduje się przy ulicy Nawojki 4, 30-072 Kraków. Oferuje szeroki zakres usług ginekologicznych, w tym leczenie obfitych miesiączek. Można umówić się na wizytę dzwoniąc pod numer telefonu 601 301 632. Pozdrawiam serdecznie :))
Kwiatek
Miła Kobietka

Re: Dobry ginekolog w Krakowie

Post autor: Kwiatek »

Też miałam problem z obfitymi i mega bolesnymi miesiączkami. Balam się ze to endometrioza. Słyszałam, że gabinet Ab Ovo w Krakowie to miejsce, gdzie można uzyskać pomoc w przypadku takich dolegliwości. Zajrzyj sobie na tę stronkę. Wydaje mi się, że będą tam wszystkie niezbędne informacje.
ODPOWIEDZ