Do facetów, kobiet z takim dośw.na swoim koncie
-
myszka12313
- Jestem tu nowa :)
Do facetów, kobiet z takim dośw.na swoim koncie
Załóżmy że facet spotyka się z dziewczyną. On chce się zabawić, ale oczywiście tego nie mówi otwarcie. Ona myśli że chłopakowi na niej zależy. Czy Wam facetom nie przeszkadza to, że sypiacie z dziewczyną na której Wam nie zależy, mówicie czułe słówka żeby przez następne dni się nie odzywać?? Nie macie żadnych wyrzutów że krzywdzicie tym drugą osobę? Nie wiem boicie się zaangażować w poważny związek? Jeśli wiecie że to nie ta osoba to po co się z nią spotykacie i robicie jej nadzieje że coś z tego będzie??
Re: Do facetów, kobiet z takim dośw.na swoim koncie
Podobno faceci się w ten sposób dowartosciowuja i leczą kompleksy :/
Ale to chyba nieodpowiednie miejsce na taki post
Tu raczej jest mała ilość panów.... 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Są i panowie na pewno ,tylko zazwyczaj udzielają się w tych wątkach gdzie nie trzeba he
Poszłaś z nim do łóżka nie będąc z nim w oficjalnym związku? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Ja nie potępiam ale on może sobie pomyślał że z każdym chodzisz skoro i z nim poszlaś...? Próbowałaś sie z nim skontaktować?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Są tacy, którym to obojętne z kim do łóżka lądują. Aby po prostu wykorzystać sytuację.
Nie każdy facet zadowala się pierwszą lepszą i łatwą kobietą. Są też tacy, którzy lubią długo zdobywać, lubią wyzwania.
No i właśnie. Jeśli facet miał kobietę na raz, to tak będzie ją traktować. Nie zadzwoni, nie napisze, zapomni bo wiadomo, że szkoda zachodu.
Albo po prostu kobieta natrafi na kretyna, który lubi się bawić jej naiwnością. Potrudzi się, zdobędzie i odejdzie.
Nie każdy facet zadowala się pierwszą lepszą i łatwą kobietą. Są też tacy, którzy lubią długo zdobywać, lubią wyzwania.
No i właśnie. Jeśli facet miał kobietę na raz, to tak będzie ją traktować. Nie zadzwoni, nie napisze, zapomni bo wiadomo, że szkoda zachodu.
Albo po prostu kobieta natrafi na kretyna, który lubi się bawić jej naiwnością. Potrudzi się, zdobędzie i odejdzie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
myszka12313
- Jestem tu nowa :)
Dziuska spotykaliśmy się ok 3 msc jak normalna para ,więc sądziłam że traktuje mnie poważnie. Widać pomyliłam się co do niego...:/ Teraz dopiero widzę jaki jest zapatrzony w siebie
Muszę ci myszka powiedzieć że taka jest prawda, Niektórym facetom zależy na kobiecie no ale nie umieją o nią zawalczyć i taki ktoś od razu jest odrzucany i są faceci którzy myślą tylko o sobie i swojej zabawie nie zwracając że krzywdzą przy tym kogoś kto ich kocha. Takie jest życie i niestety nic na to nie poradzisz ani ty, ani ja, ani nikt inny.Przykre 
Adrian

No to dran jeden. I dobrze ze sie nie odzywa,niech Ci nie zaprzata glowy jak nie jest Ciebie wart . Ehh..Jak ja nie lubie takich typow wrrrmyszka12313 pisze:Dziuska spotykaliśmy się ok 3 msc jak normalna para ,więc sądziłam że traktuje mnie poważnie. Widać pomyliłam się co do niego...:/ Teraz dopiero widzę jaki jest zapatrzony w siebie
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Moim zdaniem trafiłaś na zwykłego *****. Ja bym tak nie zrobił.... Powodzenia w szukaniu swego księciamyszka12313 pisze:Załóżmy że facet spotyka się z dziewczyną. On chce się zabawić, ale oczywiście tego nie mówi otwarcie. Ona myśli że chłopakowi na niej zależy. Czy Wam facetom nie przeszkadza to, że sypiacie z dziewczyną na której Wam nie zależy, mówicie czułe słówka żeby przez następne dni się nie odzywać?? Nie macie żadnych wyrzutów że krzywdzicie tym drugą osobę? Nie wiem boicie się zaangażować w poważny związek? Jeśli wiecie że to nie ta osoba to po co się z nią spotykacie i robicie jej nadzieje że coś z tego będzie??
Ostatnio zmieniony sob maja 18, 2013 8:31 am przez Michaello, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto zainwestować w Buty caprice?
Nie sypiać poki nie jest sie pewnym. "Myślalam ze mu zalezy"- lepiej za duzo nie myslec. I tyle w tym temacie.
-
Kassandra
Mój przyjaciel twierdzi, że w chwili kiedy idziemy do łóżka, to bardzo mu na mnie zależy.
A ja dawno już pozbyłam się oczekiwań wobec ludzi i jestem szczęśliwa. Bo Twoje szczęście to Twój wewnętrzny stan, niezależny od ludzi. W każdym innym przypadku mieć oczekiwania to prosta droga do cierpienia.
Jak on jest ze mną to jest dobrze, a jak go nie ma to też jest dobrze
Buźka,
K.
A ja dawno już pozbyłam się oczekiwań wobec ludzi i jestem szczęśliwa. Bo Twoje szczęście to Twój wewnętrzny stan, niezależny od ludzi. W każdym innym przypadku mieć oczekiwania to prosta droga do cierpienia.
Jak on jest ze mną to jest dobrze, a jak go nie ma to też jest dobrze
Buźka,
K.