Jak sama mówisz, lubiłaś pooglądać ZANIM się z nim związałaś

tak jak napisała Mycha, problem mają osoby z niską samooceną, a ja niestety do nich należę i oglądanie innych kobiet (w sensie gołych) odbieram jako zdradę emocjonalną (możecie sobie mówić, że przesadzam), od razu porównuję się do tych lasek i myślę, że skoro to ogląda, to ja nie jestem wystarczająco seksowna, żeby go podniecić albo mu zwyczajnie nie wystarczam. No ale była rozmowa, przedstawiłam swój tok myślenia i już tego nie robi. Taką przynajmniej mam nadzieję

No i nagraliśmy swoje
filmy, więc jak mnie przy nim nie ma, to ma dosłownie wolną rękę haha
Możecie mnie krytykować dziewczyny, zazdroszczę Wam podchodzenia do tych spraw z takim dystansem. Ja tego nigdy nie zaakceptuję. Rozumiem, kiedy facet nie ma dziewczyny, może sobie robić, co zechce, ale kiedy jest się w związku i może to robić z ukochaną osobą, to po co oglądać jakieś wynaturzone baby. Założę się, że faceci nie byliby zachwyceni, gdyby ich kobiety jarały się niebotycznie wielkimi penisami, których oni nie mają. To byłoby jak kop w jaja xD Aha i nie trafia do mnie, że facet to facet i oglądać musi albo że po prostu faceci tak mają