deweloper

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
tomzika
Jestem tu nowa :)

deweloper

Post autor: tomzika »

Dzien dobry, dostalam w spadku spora ilosc pieniedzy i razem z moimi oszczednosciami starczy na fajne
mieszkanko. Jestem z Tarnowskich Gór i tam wlasnie szukam czegos odpowiedniego. Macie poleconych deweloperow?
tomzika

Re: deweloper

Post autor: tomzika »

ciekawą oferte tego typu maja na https://osiedlesielanka.pl/ i warto się zapoznać
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

Post autor: pani_jeziora »

Chyba dosyć dobrą do zamieszkania lokalizacją są okolice Warszawy, spodobała mi się inwestycja Home Premium w Ożarowie Mazowieckim, patrzyłam, ze to osiedle które teraz maja w sprzedaży ma blisko szkoły, przedszkola, sklepy
Kajka

Post autor: Kajka »

A bierzesz pod uwagę Kraków? Mysle, ze warto bo jest to miasto biznesowe, inwestycyjne i studenckie. Zwroc uwage na bardzo fajna inwestycje - osiedle KRK, ktore jest nowoczesne i w swietnej lokalizacji.
rinsausa

Post autor: rinsausa »

Sam zainwestowałem w mieszkanie w Krakowie przed tym dużym boomem, który jest teraz. I jestem zadowolony z tego ruchu.
Victoria Dom to warszawski deweloper mieszkaniowy, dzięki któremu spełnisz marzenia o wymarzonym mieszkaniu. Sprawdź jego ofertę https://www.victoriadom.pl/
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

pani_jeziora pisze:Chyba dosyć dobrą do zamieszkania lokalizacją są okolice Warszawy, spodobała mi się inwestycja Home Premium w Ożarowie Mazowieckim, patrzyłam, ze to osiedle które teraz maja w sprzedaży ma blisko szkoły, przedszkola, sklepy
mam znajomych mieszkajacych w Ożarowie i sobie bardzo chwalą tą lokalizację, dojazd do Warszawy zajmuje im mniej niz pół godziny, jest dobre połączenie koleją wszedzie jest blisko
arniee
Miła Kobietka

Post autor: arniee »

Ja bym zaczął od sprawdzania ogłoszeń na portalach nieruchomości.
Awatar użytkownika
schroeder.pauline

Post autor: schroeder.pauline »

Też obecnie jestem na etapie poszukiwań mieszkania od dewelopera. Nie jest to łatwa sprawa, ale mam nadzieję, że niedługo uda mi się coś wybrać ;) Może poprzeglądaj sobie jakieś strony internetowe z takimi mieszkaniami? Można ich trochę znaleźć. Ja tak działam i czuję, że jestem już coraz bliżej tego idealnego! ;)
mieszkania deweloperskie
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

W Krakowie przede wszystkim Fronton. Jak już decydujesz się na mieszkanie od dewelopera to wybierz takiego dewelopera, który od wielu lat jest na rynku i ma za sobą wiele inwestycji.
ODPOWIEDZ