deweloper
deweloper
Dzien dobry, dostalam w spadku spora ilosc pieniedzy i razem z moimi oszczednosciami starczy na fajne
mieszkanko. Jestem z Tarnowskich Gór i tam wlasnie szukam czegos odpowiedniego. Macie poleconych deweloperow?
mieszkanko. Jestem z Tarnowskich Gór i tam wlasnie szukam czegos odpowiedniego. Macie poleconych deweloperow?
Re: deweloper
ciekawą oferte tego typu maja na https://osiedlesielanka.pl/ i warto się zapoznać
- pani_jeziora
- Miła Kobietka
Chyba dosyć dobrą do zamieszkania lokalizacją są okolice Warszawy, spodobała mi się inwestycja Home Premium w Ożarowie Mazowieckim, patrzyłam, ze to osiedle które teraz maja w sprzedaży ma blisko szkoły, przedszkola, sklepy
A bierzesz pod uwagę Kraków? Mysle, ze warto bo jest to miasto biznesowe, inwestycyjne i studenckie. Zwroc uwage na bardzo fajna inwestycje - osiedle KRK, ktore jest nowoczesne i w swietnej lokalizacji.
Sam zainwestowałem w mieszkanie w Krakowie przed tym dużym boomem, który jest teraz. I jestem zadowolony z tego ruchu.
Victoria Dom to warszawski deweloper mieszkaniowy, dzięki któremu spełnisz marzenia o wymarzonym mieszkaniu. Sprawdź jego ofertę https://www.victoriadom.pl/
mam znajomych mieszkajacych w Ożarowie i sobie bardzo chwalą tą lokalizację, dojazd do Warszawy zajmuje im mniej niz pół godziny, jest dobre połączenie koleją wszedzie jest bliskopani_jeziora pisze:Chyba dosyć dobrą do zamieszkania lokalizacją są okolice Warszawy, spodobała mi się inwestycja Home Premium w Ożarowie Mazowieckim, patrzyłam, ze to osiedle które teraz maja w sprzedaży ma blisko szkoły, przedszkola, sklepy
Ja bym zaczął od sprawdzania ogłoszeń na portalach nieruchomości.
- schroeder.pauline
- Jestem tu nowa :)
Też obecnie jestem na etapie poszukiwań mieszkania od dewelopera. Nie jest to łatwa sprawa, ale mam nadzieję, że niedługo uda mi się coś wybrać
Może poprzeglądaj sobie jakieś strony internetowe z takimi mieszkaniami? Można ich trochę znaleźć. Ja tak działam i czuję, że jestem już coraz bliżej tego idealnego! 
mieszkania deweloperskie
W Krakowie przede wszystkim Fronton. Jak już decydujesz się na mieszkanie od dewelopera to wybierz takiego dewelopera, który od wielu lat jest na rynku i ma za sobą wiele inwestycji.