Depresja

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Alicija
Jestem tu nowa :)

Depresja

Post autor: Alicija »

Zmagał się tu ktoś z depresją? Gdzie szukać pomocy?
celine

Re: Depresja

Post autor: celine »

Tak, dosyć długo chorowałam na depresję, także zdaję sobie sprawę jak ciężka jest to choroba i ciężko zdobyć motywacje nawet, żeby wybrać się po pomoc do specjalisty, także super, że chcesz coś z tym zrobić i szukasz pomocy. Ja mogę polecić https://psychomedic.pl/psychiatra-katowice/ . Są bardzo zaangażowani i mają duże doświadczenie, także jestem pewna, że dostaniesz tutaj odpowiednią pomoc.
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Depresje leczy się farmakologicznie i poprzez psychoterapie, a czas trwania leczenia jest sprawą indywidualną. Jeśli kontynuujemy leczenie to po recepte na leki możemy zgłosić się w serwisie lekarzonline.eu - w ciągu godziny recepta będzie wystawiona.
presoas

Post autor: presoas »

Leczenie depresji farmakologicznie ma jedynie sens w połączeniu wraz z psychoterapią. Samo wychodzenie z depresji łącząc farmakologie wraz z terapia trwa parę x szybciej jeżeli jest to robione we właściwy sposób.
Ortopeda skupia się na diagnostyce i leczeniu operacyjnym i zachowawczym schorzeń, wad wrodzonych i nabytych, zapaleń, zakażeń, nowotworów oraz uszkodzeń i zmian pourazowych narządu ruchu: szkieletu, układu więzadłowo-stawowego oraz mięśni, nerwów i naczyń. https://ortopeda.nafundusz.pl/
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Udaj się do specjalisty, on Ci najlepiej pomoże. Pomocne też będzie wsparcie ze strony rodziny czy przyjaciół
ODPOWIEDZ