Dentysta dla dzieci - jak znaleźć odpowiedniego specjalistę?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
rogatka
Fajna Kobietka

Dentysta dla dzieci - jak znaleźć odpowiedniego specjalistę?

Post autor: rogatka »

Szukam dobrego dentysty dla mojego dziecka. Ktoś mógłby polecić mi specjalistę, który jest doświadczony w pracy z najmłodszymi pacjentami? Słyszałam wiele dobrego o klinice Piodent z Pruszkowa. Może ktoś miał tam doświadczenie w leczeniu swojego dziecka?
WeronikaW
Jestem tu nowa :)

Re: Dentysta dla dzieci - jak znaleźć odpowiedniego specjali

Post autor: WeronikaW »

Uważam, że jeśli chodzi o dentystę dla dzieci to zdecydowanie Gabinet Lityńscy w Jaworze.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
schroeder.sierra

Post autor: schroeder.sierra »

Dentysta dla dzieci powinien cechować się wyrozumiałością oraz opanowaniem w przypadku, gdy maluch zacznie głośno płakać lub krzyczeć; warto wybrać stomatologa, który cieszy się pozytywnymi opiniami wśród innych pacjentów i jest znany jako fachowiec w swojej dziedzinie.
dentysta Nowy Targ
WeronikaW

Post autor: WeronikaW »

W kwestii wizyty dziecka ważna jest otwartość dentysty, polecam Gabinet Lityńscy. Mają świetne podejście i sprawią, że nawet dla dziecka zabiegi będą bezstresowe.
BenitaM

Post autor: BenitaM »

Dentysta dziecięcy musi mieć nie tylko wiedzę i umiejętności, ale przede wszystkim podejście do małych pacjentów. Cierpliwość, spokój i umiejętność rozładowania stresu dziecka to klucz do tego, żeby wizyta nie kojarzyła się z traumą. Co do gabinetu to myślę, że warto zajrzeć tutaj https://wiktoriamed.pl/
ODPOWIEDZ