Dekoracja ślubna a kolory.

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
anusia_malczusia

Dekoracja ślubna a kolory.

Post autor: anusia_malczusia »

Hej dziewczyny;) chciałabym Wam coś pokazać a mianowicie http://www.urzadzamy.pl/aranzacja-wnetr ... je-slubne/ trafiłam na tą stronę przypadkiem podczas poszukiwania idealnego bukietu do mojej sukni( co nie jest proste gdyż suknia jest czerwono białaJ). W każdym razie natknęłam się na podobno modny „ kolor ślubny” Tiffany Blue i tak się zastanawiam. Co o nim sądzicie? Bo z jednej strony mi się podoba ale zastanawiam się czy przy takim odcieniu nie leci trochę obciachem mówiąc wprost?;) co sądzicie?
Mingor

Re: Dekoracja ślubna a kolory.

Post autor: Mingor »

powinno być dobrze, według mnie
Awatar użytkownika
Grobbis
Jestem tu nowa :)

Post autor: Grobbis »

Czytałem ostatnio artykuł o trendach w ślubach. Z tego co zapamiętałem to suknie ślubne w tym roku w kolorze mięty. Pastele już odeszły do lamusa.... za to w tym roku stawia się na intensywne kolory. Mężczyzna już nie musi pasować do kobiety (np. kolor krawatu). Garnitury w kratę albo jasne. Dodatki panny młodej w intensywnych kolorach... np. niebieskim.... Tyle zapamiętałem.
Jaki polecacie internetowy sklep z butami
anusia_malczusia

Mięta...kocham ten kolor;) co do facetów to też właśnie gdzieś czytałam że nie musi być dopasowany do kobiety!:)
A propos sukien ślubnych...moda/stylizacje-gwiazd/suknia-slubna-belli-swan-blake-lively-czy-moze-carrie-bradshaw-wybierz-kreacje-swoich-marzen,17_5897.html?photo_id=18904">http://www.glamki.pl/moda/stylizacje-gw ... o_id=18904

Elegancja czy obciach?:D
paula

Post autor: paula »

mnóstwo dziewczyn wybiera teraz dekoracje w kolorach bieli i pasteli. Jednak mnie uwiodło tego typu wnętrze: http://i.pinger.pl/pgr391/7c800ab7001171ce4aa01cda
Jest takie ciepłe, miłe dla oka, a jednocześnie połączenie kremowego i czerwieni to świetne połączenie. Dodam że moja sala weselna to będzie sala w białym namiocie więc biel będzie już sama w sobie śliczna, a do tego te czerwone dekoracje to będzie mmmmm :)
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Ja wybrałam bordo i biel. Materiały zakupiłam tutajSpamOdradzali mi takie kolory bo zbyt wyraziste - że niby lepsza pastela ale nie chciałam niczego mdłego. Nawet na sukni ślubnej miałam dodatki bordo :)
Ostatnio zmieniony śr cze 26, 2013 8:00 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
fotograf ślubny warszawa
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

u mnie było połączenie bieli i fioletowego na sali, a moje dodatki były koloru niebieskiego. bukiet:biale roze i niebieskie margaretki,niebieski kwiat we włosach przy welonie :)
anusia_malczusia

OO bardzo ciekawy pomysł;) sama wymyśliłaś połaćzenie tych kolorów czy ktoś Ci podpowiedział? ale dokładnie tak jak lubie stylowo ale i klasycznie;)
paris595
Jestem tu nowa :)

Post autor: paris595 »

Kwestia doboru kolorow jest sprawa subiektywna, ja np. uwielbiam fiolet i biel, dlatego na takie barwy bym stawiala :)
Tanie sprzątanie poznań
joasia.b
Miła Kobietka

Post autor: joasia.b »

Ja miałam wystrój sali w kolorze jasnej zieleni. Oczywiście wszystko ładnie współgrało z białymi elementami.
ODPOWIEDZ