Czym myć twarz
Czym myć twarz
Czym myć twarz, jesli chcę odstawic mycie wodą. Podejrzewam uczulenie dlatego chciałabym sprawdzić czy coś sie polepszy
Re: Czym myć twarz
Właśnie tez sie nad tym zastanawiam tylko u mnie problem trochę inny, od pół roku mieszkam w innym miejscu niż wcześniej, mam wrażenie, ze tutaj woda jest gorsza bo myje buzie dwa razy dziennie, czasem i trzy, a mi ciagle syfy coraz to nowe wychodzą, gdzie wcześniej wgl nie miałam problemu z cera praktycznie.
Najlepiej sprawdzają mi sie środki z tym skladnikiem
SPAM
Najlepiej sprawdzają mi sie środki z tym skladnikiem
SPAM
Ja chcę sobie zamówić z Notino wodę micelarną Ziaja Jeju Young Skin, ponoć sprawdza się też przy skórze tłustej. Moża rzuć okiem?
Najlepiej mi się sprawdza czarne mydło, albo żel do mycia twarzy z glinką.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mi się świetnie sprawdza delikatny żel Solverx sensitive, nadaje się także do demakijażu oczu. Nie zawiera SLS, jest bardzo delikatny i nie ma po nim uczucia ściągnięcia twarzy.
do mycia najlepszy jest tonik albo woda micelarna z bielendy, to seria eco sorbet, malina ananas albo brzoskwinia, wszystkie sa cudowne 
-
zosiasamosia
- Jestem tu nowa :)
Spróbuj wody micelarnej water balance z Bielendy. Ja zmywam tym makijaż i oczyszczam twarz.
Oczywiście codzienna właściwa pielęgnacja twarzy jest bardzo ważna - szczególnie właściwe mycie i oczyszczanie jej. Ale warto też co jakiś czas skorzystać z profesjonalnego oczyszczania w gabinecie kosmetycznym. Ja co jakiś czas decyduję się na zabieg oczyszczania wodorowego - skóra po nim wygląda super jest napięta, gładka, ma wyrównany koloryt. Zabieg wykonuję w gabinecie kosmetycznym Senses Od Nowa w Tczewie. Bardzo dobry gabinet, profesjonalna i miła obsługa
Ja mam żel ananasowy z tołpy
nie dosc , ze pieknie pachnie, to jeszcze naprawde fajnie domywa i nawilza cere, zamowilam sobie niedawno na Notino
ja myję żelem Hello Daktyl od Orientany; oczyszcza i odświeża delikatnie, jest do każdej cery; produkt wegański co dla mnie jest bardzo ważne
ja mam mega problem ze znalezieniem czegoś
moze bielenda? kosmetyki ma z super skladem, rozne płyny toniki żele do twarzy
osobiscie uwielbiam serie skin clinic professional
To zależy od potrzeb skóry
W przypadku cer tłustych, mieszanych czy trądzikowych warto zastosować w oczyszczaniu piankę ze szczoteczkę Perfect Skin Acne z Eveline. Można ja kupić w Hebe. Ona super oczyszcza buzie.