Czy wasz partner potrafi?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
fishi

Czy wasz partner potrafi?

Post autor: fishi »

Czy wasz partner potrafi naprawiać domowe awarie i wykonywać drobne remonty?
Justyna4

Re: Czy wasz partner potrafi?

Post autor: Justyna4 »

Tak :) dla niego to żaden problem :) naprawi pralkę, szafke, łóżko :) zaradny jest. A autorki postu partner? :)
dzo

Post autor: dzo »

oczywiście, że potrafi :)
Luśka

Post autor: Luśka »

mój mąż też złota rączka:) ostatnio sam podłączył pralkę, wymienił gniazdko no i robi inne duperelki za które ja bym się nie wzięła, ze strachu że coś popsuję:P
Joanna28142
Jestem tu nowa :)

Post autor: Joanna28142 »

Moj nie bardzo...ale stara sie :)
natusia3003

Post autor: natusia3003 »

Jasne,że potrafi :)
Kociałek

Post autor: Kociałek »

Mój jest harcerzem, w dodatku zaradnym drużynowym. Nawet jak ma z czymś pierwszy raz styczność to rozprawi się z tym raz,dwa! ;) Mogę być z niego dumna ;)
Medea

Post autor: Medea »

Mój potrafi i mniejszy i większy remont zrobić. Ostatnio sam zrobił szafę pod zabudowę. Dzięki czemu zaoszczędziliśmy mnóstwo kasy :)
maczygeba

Post autor: maczygeba »

niestety nie, przy kazdej awarii przychodzi majster i mamy jeszcze wieksz awarie jak np. dzis, az sie musialam zwolnic z pracy i teraz czekam w domu bo oczywiscie hydraulik sie spoznia :/
zakupocholiczka

Post autor: zakupocholiczka »

Potrafi w domu zrobić wiele, i duży remont , i malutkie naprawy. Czasami trudno się tylko mu za nie zabrać.:P
finezja
Miła Kobietka

Post autor: finezja »

Mój potrafi praktycznie wszystko.Taka złota rączka z niego. :D
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Z mojego też taka "złota rączka". Radzi sobie praktycznie ze wszystkim i to mi się bardzo podoba że nie trzeba z każdą duperelą lecieć do naprawy.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
nightlife
Miła Kobietka

Post autor: nightlife »

Potrafi wiele, chociaż ciężko mu jak spotka się z czymś pierwszy raz.
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Mój potrafi ale tak mu się nie chce, że można założyć, że nie potrafi :D
Ja za to potrafię a mój partner lubi stać przy garach :D i równowaga jest ;)
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

Nie wiem, bo jeszcze nie mieszkamy ze sobą.
numeria

Post autor: numeria »

feee ;) ... tak nieladnie sie chwalic ale co mi tam ... moj malzon to iscie "platynowa" rasia ... wsio wsio w domciu zrobil i robi sam i co tu kryc ... nikt tego lepiej nie zrobi od niego :-))
ame-pot

Post autor: ame-pot »

fishi pisze:Czy wasz partner potrafi naprawiać domowe awarie i wykonywać drobne remonty?
Mój niestety niet. Gotuje jak nikt inny, ale awarie to raczej dla specjalisty. Powiem Wam, że na początku mnie to wkurzało, ze facet, a nie potrafi, ale teraz już jakos przywykłam. Po prostu nie każdy wszystko potrafi :)
nina19

Post autor: nina19 »

Mój ukochany to złota rączka.
Nie ma rzeczy której nie umiałby naprawić ; ) .
Ogólnie z zawodu jest stolarzem, a tam własnie też wielu rzeczy się nauczył.
Nawet jak mi telefon siądzie, to on nie raz potrafi go naprawić.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Mój M. też potrafi wiele rzeczy naprawić :-) I często nawet jak jesteśmy gdzieś poza domem, bo nosi ze sobą jakieś swoje małe narzędzia :-) To miłe, bo raczej moi poprzedni mężczyźni nie znali się na takich robotach i to wiele utrudniało. A teraz się czuję jakbym była z McGyverem ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
poganka

Post autor: poganka »

Facet po prostu musi znać się przynajmniej na tych zwykłych domowych "cięższych pracach", powinien potrafić radzić sobie z podstawowymi awariami (pralka, telewizor itd), a dobrze by było jakby do tego potrafił zająć się całym domem od tej właśnie technicznej strony. I taki facet to skarb ;)
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Potrafi wszystko zrobic ;)
Obrazek
Obrazek
lia23

Post autor: lia23 »

potrafi doprowadzić mnie do białej gorączki, dosłownie;p a tak na serio, potrafi super gotować :)co mile mnie zaskoczyło, poza tym umie naprawić prawie wszystko:)
sabrina255

Post autor: sabrina255 »

Potrafi naprawiać drobne rzeczy, ale oprócz tego również samochody co jest naprawdę przydatną umiejętnością. Już nie wydaje fortuny na małe usterki :)
myszencja

Post autor: myszencja »

Potrafi, gorzej idzie mu sprzątanie :D
Madziulka

Post autor: Madziulka »

Mój partner to złota rączka potrafi zrobić w domu dosłownie wszystko od przybicia gwoździa do zrobienia generalnego remontu w domu, bardzo cenię te jego zdolności bo dzięki tym jego umiejętnością nie potrzeba zatrudniać ekipy budowlanej do remontów :-)
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ