Czy wasz partner potrafi?
-
fishi
Czy wasz partner potrafi?
Czy wasz partner potrafi naprawiać domowe awarie i wykonywać drobne remonty?
-
Justyna4
Re: Czy wasz partner potrafi?
Tak
dla niego to żaden problem
naprawi pralkę, szafke, łóżko
zaradny jest. A autorki postu partner? 
-
Luśka
mój mąż też złota rączka:) ostatnio sam podłączył pralkę, wymienił gniazdko no i robi inne duperelki za które ja bym się nie wzięła, ze strachu że coś popsuję:P
-
Joanna28142
- Jestem tu nowa :)
Moj nie bardzo...ale stara sie 
-
natusia3003
Jasne,że potrafi 
-
Kociałek
Mój jest harcerzem, w dodatku zaradnym drużynowym. Nawet jak ma z czymś pierwszy raz styczność to rozprawi się z tym raz,dwa!
Mogę być z niego dumna 
-
Medea
Mój potrafi i mniejszy i większy remont zrobić. Ostatnio sam zrobił szafę pod zabudowę. Dzięki czemu zaoszczędziliśmy mnóstwo kasy 
-
maczygeba
niestety nie, przy kazdej awarii przychodzi majster i mamy jeszcze wieksz awarie jak np. dzis, az sie musialam zwolnic z pracy i teraz czekam w domu bo oczywiscie hydraulik sie spoznia :/
-
zakupocholiczka
Potrafi w domu zrobić wiele, i duży remont , i malutkie naprawy. Czasami trudno się tylko mu za nie zabrać.
Mój potrafi praktycznie wszystko.Taka złota rączka z niego. 
Z mojego też taka "złota rączka". Radzi sobie praktycznie ze wszystkim i to mi się bardzo podoba że nie trzeba z każdą duperelą lecieć do naprawy.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Potrafi wiele, chociaż ciężko mu jak spotka się z czymś pierwszy raz.
-
no.nie.wiem
Mój potrafi ale tak mu się nie chce, że można założyć, że nie potrafi
Ja za to potrafię a mój partner lubi stać przy garach
i równowaga jest 
Ja za to potrafię a mój partner lubi stać przy garach
-
Lily of the Valley
Nie wiem, bo jeszcze nie mieszkamy ze sobą.
-
numeria
feee
... tak nieladnie sie chwalic ale co mi tam ... moj malzon to iscie "platynowa" rasia ... wsio wsio w domciu zrobil i robi sam i co tu kryc ... nikt tego lepiej nie zrobi od niego
)
Mój niestety niet. Gotuje jak nikt inny, ale awarie to raczej dla specjalisty. Powiem Wam, że na początku mnie to wkurzało, ze facet, a nie potrafi, ale teraz już jakos przywykłam. Po prostu nie każdy wszystko potrafifishi pisze:Czy wasz partner potrafi naprawiać domowe awarie i wykonywać drobne remonty?
-
nina19
Mój ukochany to złota rączka.
Nie ma rzeczy której nie umiałby naprawić ; ) .
Ogólnie z zawodu jest stolarzem, a tam własnie też wielu rzeczy się nauczył.
Nawet jak mi telefon siądzie, to on nie raz potrafi go naprawić.
Nie ma rzeczy której nie umiałby naprawić ; ) .
Ogólnie z zawodu jest stolarzem, a tam własnie też wielu rzeczy się nauczył.
Nawet jak mi telefon siądzie, to on nie raz potrafi go naprawić.
Mój M. też potrafi wiele rzeczy naprawić
I często nawet jak jesteśmy gdzieś poza domem, bo nosi ze sobą jakieś swoje małe narzędzia
To miłe, bo raczej moi poprzedni mężczyźni nie znali się na takich robotach i to wiele utrudniało. A teraz się czuję jakbym była z McGyverem 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
poganka
Facet po prostu musi znać się przynajmniej na tych zwykłych domowych "cięższych pracach", powinien potrafić radzić sobie z podstawowymi awariami (pralka, telewizor itd), a dobrze by było jakby do tego potrafił zająć się całym domem od tej właśnie technicznej strony. I taki facet to skarb 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
-
lia23
potrafi doprowadzić mnie do białej gorączki, dosłownie;p a tak na serio, potrafi super gotować :)co mile mnie zaskoczyło, poza tym umie naprawić prawie wszystko:)
-
sabrina255
Potrafi naprawiać drobne rzeczy, ale oprócz tego również samochody co jest naprawdę przydatną umiejętnością. Już nie wydaje fortuny na małe usterki 
Mój partner to złota rączka potrafi zrobić w domu dosłownie wszystko od przybicia gwoździa do zrobienia generalnego remontu w domu, bardzo cenię te jego zdolności bo dzięki tym jego umiejętnością nie potrzeba zatrudniać ekipy budowlanej do remontów