czy to miłość?
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
czy to miłość?
Potrzebuję pomocy... Chyba sie już zagubiłam we własnych uczuciach... Problem w tym, że nie wiem, czy on mnie kocha... Niby mówi mi to, czasem to czuje, ale...
właśnie "ale" spędza mi sen z powiek...
Mieszkamy razem, ale ja prawie nie ogę na niego liczyc... Wiem, ze ma teraz duzo na głowie, pisze prace inzynierska, ale czy to go usprawiedliwia?
Czarę goryczy przelala chyba sytuacja z wczoraj... Od soboty jestem chora, zmagam sie z katarem i wysoką temperaturą. wczoraj poprosilam mojego Łukasza, żeby poszedł i po jakieś tabletki pzeciwbólowe. bylo to rano wiec powiedział, że za godzine... prosilam drugi raz...nic... około godziny 14 wstalam z łóżka i sama po nie poszłam... dzis pokłóciliśmy się o to kolejny raz...
on mowi, ze jakbym mu pprzypomniala jeszcze raz, to na pewno by poszedl....zapomnial;(
Czy on mnie kocha? czy tak postępuje człowiek który kocha? nie wiem, co mam robic:( Pomóżcie;(
właśnie "ale" spędza mi sen z powiek...
Mieszkamy razem, ale ja prawie nie ogę na niego liczyc... Wiem, ze ma teraz duzo na głowie, pisze prace inzynierska, ale czy to go usprawiedliwia?
Czarę goryczy przelala chyba sytuacja z wczoraj... Od soboty jestem chora, zmagam sie z katarem i wysoką temperaturą. wczoraj poprosilam mojego Łukasza, żeby poszedł i po jakieś tabletki pzeciwbólowe. bylo to rano wiec powiedział, że za godzine... prosilam drugi raz...nic... około godziny 14 wstalam z łóżka i sama po nie poszłam... dzis pokłóciliśmy się o to kolejny raz...
on mowi, ze jakbym mu pprzypomniala jeszcze raz, to na pewno by poszedl....zapomnial;(
Czy on mnie kocha? czy tak postępuje człowiek który kocha? nie wiem, co mam robic:( Pomóżcie;(
-
oOosylwiaoOo
Re: czy to miłość?
A może coś gryzie Twojego faceta?? Może ma jakiś problem?? i jest zamyślony przez co zapomina o podstawowych rzeczach?
Kłótnie nie oznaczają wcale, że kogoś się nie kocha:)
Kłótnie nie oznaczają wcale, że kogoś się nie kocha:)
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
sama nie wiem;( nie wie tez czy cos go gryzie, bo zazwyczaj nie chce ze mna rozmawiać...
Bywa, że mijamy się jak obcy ludzie;( nie iwem czy to ma sens?
Mowi, że kocha, ale czemu tego nie udowodni??
Bywa, że mijamy się jak obcy ludzie;( nie iwem czy to ma sens?
Mowi, że kocha, ale czemu tego nie udowodni??
-
oOosylwiaoOo
Eh...
Nie rozumiem Twojego faceta...
Może postaw mu sprawę jasno. Powiedz jak się czujesz itp. i poproś żeby to zmienił, bo Ty czasami wątpisz w jego uczucia.
Nie tylko słowa są ważne w miłości...ale także czyny.
Nie rozumiem Twojego faceta...
Może postaw mu sprawę jasno. Powiedz jak się czujesz itp. i poproś żeby to zmienił, bo Ty czasami wątpisz w jego uczucia.
Nie tylko słowa są ważne w miłości...ale także czyny.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
mówię mu tylko, że on uważa, że robi dużo...
mówię mu jak się czuję, ale go to chyba nie obchodzi za bardzo...
mówię mu jak się czuję, ale go to chyba nie obchodzi za bardzo...
-
Marisa
Ja bym powiedziała, że głównie czyny są najważniejsze w miłość. Słowa to mogą być puste słowa.oOosylwiaoOo pisze: Nie tylko słowa są ważne w miłości...ale także czyny.
Trochę dziwne jest zachowanie twojego mężczyzny. Ja bym tak długo nie wytrzymała tylko od razu postawiła sprawę jasne i konkretnie. Widzę, że się z tym wszystkim męczysz, a tak być nie może.
-
Maniana
Heh dziewuchy, czy po braku "czynów" faceta w tym przypadku warto oceniać czy kocha czy nie ? Nie ma sensu się kłócić wystarczy trochę empatii... Zawsze warto spojrzeć na sytuację na chłodno, akurat w tym przypadku jestem pewna, iż najzwyczajniej w świecie pochłonęła go praca i zapomniał.
P.S Faceci nie mają podzielności uwagi, mogą się skupić tylko na jedne rzeczy, musimy im to wybaczyć
P.S Faceci nie mają podzielności uwagi, mogą się skupić tylko na jedne rzeczy, musimy im to wybaczyć
-
myszencja
Może zapomniał, może mu się nie chciało, ale jednak jak bliska Ci osoba męczy się z chorobą, jeszcze w tym samym mieszkaniu, to nie chcesz jej pomóc? Zresztą autorka pisze, że mu przypominała. Smutny jest taki brak troskliwości.
w takich sytuacjach widać jak komuś zależy na drugiej osobie i jak bardzo ją kocha...
domyśl się sama......
domyśl się sama......
Www.sztukauwodzenia-Light.eu , znawczyni Ci pomoże
-
promenadaslonca
A co to jest ta miłość? Może on mówiąc ci że cię kocha ma na myśli coś zgoła innego niż Ty?
Racja w 100%Maniana pisze:Heh dziewuchy, czy po braku "czynów" faceta w tym przypadku warto oceniać czy kocha czy nie ? Nie ma sensu się kłócić wystarczy trochę empatii... Zawsze warto spojrzeć na sytuację na chłodno, akurat w tym przypadku jestem pewna, iż najzwyczajniej w świecie pochłonęła go praca i zapomniał.
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
Www.sztukauwodzenia-Light.eu
Akurat jest tu artykuł na ten temat
. Polecam
Akurat jest tu artykuł na ten temat
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Miłość nie polega na słowach tylko ,ale na czynach przede wszystkim .Miłość to szacunek,troska
akceptacja,odpowiedzialność zastanów się więc jak to wygłada?u Was?
akceptacja,odpowiedzialność zastanów się więc jak to wygłada?u Was?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak na czynach polega milosc , dbanie , szanowanie sie , i okazywanie i to na kazdym kroku