Czy to JUŻ?
-
anq
Czy to JUŻ?
Witam
To znów ja. Pamiętacie Konrada? Jestem z nim, i chyba go kocham. Jesteśmy razem ponad miesiąc, a ja chciałabym uprawiać z nim seks. Ja wiem, że to brzmi jak wynurzenia 14 latki, ale po prostu bardzo mnie pociąga fizycznie
Czuję, że to za wcześnie, bo co to jest miesiąc związku, ale czasem jest mi się trudno powstrzymać, zwłaszcza, że seks przedtem uprawiałam tylko 2 razy. Jak myślicie?
Re: Czy to JUŻ?
Chyba sama to bedziesz wiedziec najlepiej. Jesli czujesz ze potrzebujesz jego fizycznej bliskości a hormony szaleją to nie widzę przeszkód 
-
lia23
Re: Czy to JUŻ?
a ja jestem zdania, że powinnaś jeszcze poczekać zanim dojdzie do zbliżenia, bo w miarę upływu czasu apetyt rośnie, a poza tym facet nie uzna, że jesteś za łatwa, i będzie miał do Ciebie szacunek większy, a dodatkowo jego ochota na Ciebie będzie jeszcze większa, jak będziesz taka niedostępna, faceci lubią jak kobieta jest niedostępna i jak muszą się o nią starać, także radzę poczekać:) ja wiem, że nie jest to takie proste, ale uwierz mi, że da się:)