czy to było głupie?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
amika
Jestem tu nowa :)

czy to było głupie?

Post autor: amika »

Spodobał Mi się pewien facet i ostatnio byla taka akcja, ze nie wiem co mnie podkusiło i napisałam mu ze chętnie bym go poznała bliżej...nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi na to...i im dłużej on milczy to mam wrażenie że zrobiłam po prostu z siebie kretynkę i raczej juz się do mnie nie odezwie.
Co wy o tym myślicie?
Pletwa Reborn

Re: czy to było głupie?

Post autor: Pletwa Reborn »

Ile się znacie, że tak ni z gruchy ni z pietruchy wyskoczyłaś z takim tekstem?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

zależy jaki to typ faceta ;) i czy nie jest zajęty lub też nie ma kogoś na oku
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
zielonadama

Post autor: zielonadama »

może skończyła mu się kasa na karcie xD haha żartuje ;)
z sms jest tak że niestety nie wiesz nawet czy go przeczytał ;) no ale możemy założyć że tak - w takim wypadku po prostu najlepiej udawaj że nic się nie stało i najlepiej olej sprawę jakby się zdarzyło że kiedyś prześmiewczo Ci o tym przypomni zawsze możesz udawać że nic o tym nie wiesz sms wysłał ktoś z Twojego telefonu żeby zrobić sobie żarty. Generalnie nieciekawa sytuacja współczuje
bokserki
Awatar użytkownika
amika

Post autor: amika »

Pletwa Reborn pisze:Ile się znacie, że tak ni z gruchy ni z pietruchy wyskoczyłaś z takim tekstem?
Znamy się z dobry miesiąc, co prawda zaprosil mnie czekoladę ale konkretnej daty nie podał, wiec stwierdziłam ze dobrze by było go do tego czasu bardziej poznać, a nie czekać aż wymyśli datę spotkania
zielonadama pisze:może skończyła mu się kasa na karcie xD haha żartuje ;)
z sms jest tak że niestety nie wiesz nawet czy go przeczytał ;) no ale możemy założyć że tak - w takim wypadku po prostu najlepiej udawaj że nic się nie stało i najlepiej olej sprawę jakby się zdarzyło że kiedyś prześmiewczo Ci o tym przypomni zawsze możesz udawać że nic o tym nie wiesz sms wysłał ktoś z Twojego telefonu żeby zrobić sobie żarty. Generalnie nieciekawa sytuacja współczuje
Kontaktujemy się przez fb :D i mam że wiadomość wyświetlono.
Ostatnio zmieniony śr cze 10, 2015 11:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Ami
Malwi22

Post autor: Malwi22 »

Może chce Cię wziąc na przetrzymanie i odezwie się jeszcze :)
leczenie raka piersi
mariollla

Post autor: mariollla »

A nie jest zajęty czasem?
tatuaż cennik
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Mało szczegółów przybliżyłaś.
Skąd się znacie? Czy to znajomość przez sieć czy gdzieś z otoczenia?
W jakich okolicznościch zaprosił Cię? Wiesz, mógł to zaproponować szczerze lub po prostu rzucić słowami na odczepnego.

Skoro przeczytał, to widocznie nie chce odpisać, gdyż ma lepsze rzeczy do roboty. A co może być lepszego od fajnej dziewczyny? Inna fajna dziewczyna. :roll:
Ewentualnie gry online.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Post autor: kamila »

Nie chce Ci odmowic wprost wiec nie pisze nic.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
moniv3

Post autor: moniv3 »

Do odważnych świat należy! Zrobiłaś dobrze - teraz będziesz przynajmniej wiedzieć czy facetowi się też podobasz czy nie. Gdyby się okazało, że nie odpisze to daj sobie spokój - przynajmniej krócej będziesz z jego powodu 'cierpieć' ;-)
Moje IQ 86 a Twoje? Sprawdź swoje IQ: http://goo.gl/5pxZPW
sominna

Post autor: sominna »

Jak dla mnie takie zagrania są faktycznie głupie.
kotek
Fajna Kobietka

Post autor: kotek »

też kiedyś miałam podobną sytuację, tyle,że ja zadzwoniłam do chłopaka, którego w ogóle nie znałam tzn z widzenia, numer poszukałam w książce telefonicznej :) ale miała pietra jak dzwoniłam ale na szczęście to on poprosił o randkę :)znaliśmy się tylko z widzenia, strasznie mi się podobał i wzięłam sprawy w swoje ręce, nie żałowałam ...
dobrze zrobiłaś bo przynajmniej wiesz, że w ogóle coś zrobiłaś a skoro nie pisze to może po prostu to nie ten, nie martw się...
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
ODPOWIEDZ