czy mam grube nogi?
czy mam grube nogi?
witam powiedzcie jakie mam nogi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: czy mam grube nogi?
To nie są grube nogi. Możesz jedynie zadbać o intensyfikację treningów, dietę oraz jej suplementację.
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
E tam ja od jakiegoś czasu trenuje, ćwiczę i przyjmuję suplementacje i daleko mi do Ciebie, fakt, że się zaniedbałam, więc dużo przede mną.
Moim zdaniem do szczupłych nie należą, ale nie jest aż tak źle.
Teraz dużo dziewczyn robi treningi z Ewą Chodakowską czy Mel B i efekty naprawdę są szokujące, jest ciężko bo sama ćwiczę choć tylko na początku, potem po jakichś 2 tyg już luz
Zaczynałam treningi kilka razy ale teraz już jestem w trakcie 3 tygodnia bez przerwy i jest super.
Możesz spróbować 30 dni z Mel B. Ja jestem bardzo szczupłą osobą lekarz mi powiedział że jeszcze trochę i będę mieć niedowagę
ale na brzuszku mam sadeł ko i właśnie chcę się tego pozbyć
dlatego polecam Mel B - treningi nie są tak męczące jak z Chodakowską.
Też zależy od Ciebie kto Ci będzie bardziej odpowiadał
Życzę powodzenia!
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Mel B rządzi
- dużo lepsza od naszej polskiej odpowiedniczki.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Nie, nie są grube 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Nogi są ciężkim tematem w odchudzaniu. Łatwiej jest schudnąć z każdej innej części ciała niż z nóg. Samozaparcie, dieta, ćwiczenia i powinno być oki.
Nogi jak nogi.
Dla jednych beda dosc masywne , a dla innych nie.
Ja nie mam wrazenia , ze sa za grube.
Najwazniejsze jak Ty je postrzegasz, bo one sa przede wszystkim Twoje i tylko Twoje.
Dla jednych beda dosc masywne , a dla innych nie.
Ja nie mam wrazenia , ze sa za grube.
Najwazniejsze jak Ty je postrzegasz, bo one sa przede wszystkim Twoje i tylko Twoje.
Zdecydowanie nie są grube
Są normalne, nie anorektyczne! Bardzo ładnie wyglądają. Jak chcesz, żeby były mniejsze, to polecam ćwiczenia. Popieram dziewczyny - Mel B. jest genialna! Plus możesz wykonywać przysiady