Czy lubicie programy typu "Trudne sprawy"?
-
Lily of the Valley
Czy lubicie programy typu "Trudne sprawy"?
Jest ich od groma. Programy mające ukazać problemy współczesnych ludzi... Takie jak: "Trudne sprawy", "Dlaczego ja", "Pamiętniki z wakacji" czy nowo powstała "Ukryta prawda".
Co o nich sądzicie?
Lubicie?
Oglądacie?
Co o nich sądzicie?
Lubicie?
Oglądacie?
-
numeria
Re: Czy lubicie programy typu "Trudne sprawy"?
Chcialam pojechac z dzieckiem do Loret de Mar ale po przypadkiem kilku odcinkach programu Wspomnienia z wakacji (obejrzalam z polecenia kolezanki - czasami lubimy sobie podyskutowac na to i owo) kategorycznie zrezygnowalam ... Po tym programie totalnie "zniechecilam" sie do tego wcale nie brzydkiego zakatka ...
-
Lily of the Valley
A ja muszę przyznać, że oglądam
. Choć akurat "Pamiętniki z wakacji" omijam szerokim łukiem, bo po prostu nie podoba mi się konwencja tego programu. Najczęściej w tych odcinkach ukazane są zwykłe dylematy współczesnych młodych małżeństw czy nastolatków, które polegają na założeniu się, kto zaliczy najwięcej panienek/latynoskich ciasteczek. Skoro już jesteśmy przy tym temacie, to muszę powiedzieć, że wizerunek Polek za granicą jest okropny. Polski zostały zaprezentowane w tej hiszpańskiej miejscowości jako puszczalskie, łatwe pijaczki i nic więcej
. Wielka szkoda, ale cóż, może i tak to wygląda.
Już bardziej lubię "Trudne sprawy" oraz "Ukrytą prawdę". Wczoraj w "Ukrytej prawdzie" był ciekawy odcinek, o kobiecie, która zdradziła męża i chciała usunąć ciążę, gdyż zapłodnił ją jej kochanek. "Ukryta prawda" jest chyba najmniej denna spośród tych programów i przyznam, że problemy nie są ujęte w tak tendencyjny sposób, w jaki sugeruje program "Pamiętniki z wakacji".
Jestem w stanie zrozumieć falę krytyki co do "Trudnych spraw", "Dlaczego ja" oraz "Pamiętniki z wakacji", ale sądzę, że "Ukryta prawda" zasługuje na uwagę
. Może to dlatego, że jest wytworem TVN i została nakręcona bardziej profesjonalnie.
Już bardziej lubię "Trudne sprawy" oraz "Ukrytą prawdę". Wczoraj w "Ukrytej prawdzie" był ciekawy odcinek, o kobiecie, która zdradziła męża i chciała usunąć ciążę, gdyż zapłodnił ją jej kochanek. "Ukryta prawda" jest chyba najmniej denna spośród tych programów i przyznam, że problemy nie są ujęte w tak tendencyjny sposób, w jaki sugeruje program "Pamiętniki z wakacji".
Jestem w stanie zrozumieć falę krytyki co do "Trudnych spraw", "Dlaczego ja" oraz "Pamiętniki z wakacji", ale sądzę, że "Ukryta prawda" zasługuje na uwagę
Nie oglądam... dla mnie to przesada, każda stacja konkuruje ze sobą i na siłę robią podobne programy... mało na co dzień słyszy się o ludzkich tragediach, to jeszcze tym się dobijać....
Ja tam lubie Dlaczego ja? i Trudne sprawy bo to fajna rozrywka i posmiac sie mozna 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
Lily of the Valley
Nooo niektóre problemy są tak durne, że aż śmieszne... Typu Dariusz, o Boże
. scena w wannie. kurcze i pomyśleć , że to się naprawdę zdarzyło.
A jaki on był ohydny !
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Ja miałam "przyjemność" obejrzeć ze 3-4 odcinki "Pamiętników z wakacji"
Gra aktorska mnie tak rozwaliła, że stałam się prawie fanką tego serialu
To oczywiście ironia, ale nie ukrywam, że dostarczyło mi to bardzo dużej rozrywki
Nawet na kabaretach się tak nie śmiałam 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
to jest tak głupi serial że aż śmieszny
kto popiera?
:D:D
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Ja ogladam trudne sprawy , dlaczego ja czy tez ukryta prawde . Ale jak mi czas na to pozwala bo nie zawsze go mam
Nie oglądam żadnego z tych programów, ponieważ uważam je za całkowicie bezsensu, a gra tych "aktorów" jest wręcz rozbrajająca
Wszystko mówią tym samym tonem i nie pokazują praktycznie żadnych emocji.
amortyzatory
Czasem zerknę na "Dlaczego ja?" i "Ukryta prawda" jeśli tv jest włączony i akurat to leci. Też mnie śmieszy to "aktorstwo" i udawane emocje.
Najbardziej prymitywnym i pustym programem według mnie to "Pamiętniki z wakacji". Jak widzę to dziadostwo to od razu przełączam.
Najbardziej prymitywnym i pustym programem według mnie to "Pamiętniki z wakacji". Jak widzę to dziadostwo to od razu przełączam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
Lubię, można się pośmiać 
ale przynajmniej można się pośmiać bo czasem naprawdę mają jakieś głupie pomysły na odcinek . tylko i wyłącznie z nudy oglądam czasem nie zawsze jest czas na nudę 
-
JestemMartyna
- Miła Kobietka
zaskoczyć Was? Hahah uwielbiam przy tych serialach się śmiać.
Podobno Polacy lubią jak dzieje się krzywda bliźniemu, haha
no i jak ktoś wspomniał - takie głupie, że aż śmieszne.
Odcinki z Dariuszem, mięsnym jeżem czy synem Wampirem.. hahaha
Podobno Polacy lubią jak dzieje się krzywda bliźniemu, haha
Odcinki z Dariuszem, mięsnym jeżem czy synem Wampirem.. hahaha
głupota sprzedaje się najlepiej:) dlatego nam to oferują, doskonale wiedzą że wszyscy się będą z tego śmiać i psioczyć(jak na disco polo) ale obejrzą:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale to były pamietniki z wakacji a nie trudne sprawy . a w pamietnikach z wakacji to jedynie załosne bo pokazuja jak polacy zachowuja sie i nie maja za grosz własnych ambicji i chonoru
Nienawidzę tych wszystkich programów, a co gorsze powstają kolejne! Za niedługo tylko takie programy będą w tv 
naprawa wózków widłowych - szybko i tanio
Nie oglądam tego, tam są chyba sami podstawieni ludzie. Wiem, że ludzkie historie są ciekawe i nie zawsze mądre ale to co się tam pokazuje, przekracza ludzkiej granice. Po za tym, widziałam obrazek w necie, jak ten sam człowiek brał udział w trzech różnych programach tvn i zawsze miał inne nazwisko - to chyba coś znaczy - ściema.
Przyznam się bez bicia .. oglądam 
razem zmoim facetem
ale raczej by się pośmiać czego to ludzie nie wymyślą oraz z sztuczności gry "aktorów"
razem zmoim facetem
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja nie znoszę tego typu programów i unikam ich jak tylko mogę, są strasznie sztuczne, a poziom aktorstwa poniżej wszelkich norm :/
-
kobietka1234
- Miła Kobietka
ogladam go dla 'jaj' i z nudow kiedy nic nie ma w telewizji 
Straszne to coś jest. Nie cierpię takich pseudodokumentów.