Czy jeszcze Ci wstyd? :D

Zabawy na forum, gry słowne. Życie na wesoło i dowcipy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Czy jeszcze Ci wstyd? :D

Post autor: Jamelia »

Jakie wspomnienia z przeszłości tej dalszej i bliższej... wywołuja u Was do tej pory jeszcze zażenowanie? :D

...chłopak z którym bym nigdy przenigdy nic ... to po pijaku poszlam na całego :oops:
do tej pory mi wstyd a było to jakieś 8 lat temu :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Snajper
Samiec

Re: Czy jeszcze Ci wstyd? :D

Post autor: Snajper »

Jamelia - to nic wielkiego. To urozmaicenie życia i po prostu spontaniczny jednorazowy odskok od rzeczywistości. :)

Mój wstyd jaki zapamiętałem:
Kiedyś bardzo podobała mi się pewna dziewczyna. Moja metoda na podrywanie polegała głównie na rozmowie, a nie tańcu, więc na imprezie znalazłem wygodne miejsce na tarasie i tam rozwinąłem się tematycznie. aby zrobić na niej wrażenie. Wydawało mi się, że wszystko przebiega idealnie: dziewczyna słuchała mnie, ja stałem sobie obok gawędząc i wtedy powiedziała coś takiego:
- Jeszcze do tej pory nie spotkałam chłopka który miałby tak olbrzymią wiedzę ...
Poczułem wtedy, że jestem wielki a moja metoda zadziałała, ale ona dokończyła po znaczącym zawieszeniu głosu.
-... na zupełnie niepotrzebne do życia i bezsensowne tematy." :oops:
Poczułem się jak przekłuty, mocno nadmuchany balon z którego ucieka powietrze, a ona odeszła szukając kogoś z kim mogłaby potańczyć. Potem omijała mnie tak ostentacyjnie, że szybko zwinąłem się do domu. :oops:
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Snajperku, jej strata :D Ja co prawda nie nie jestem aż tak obeznana co się dzieje w swiecie jak np Ty, nie mam też duzego zasobu słownictwa :) Ale bardzo lubie sluchac co inni maja do powiedzenia w tematach o ktorych nawet nie mialam pojecia, człowiek tylko słuchając równiez może coś w sobie rozwinąć, nawet głębsze zainteresowanie tematem o którym ktos opowiada... Także , nie wstdz się bo to ta dziewczyna powinna się czuć źle wspominając te sytuację..

Dobra, kolejna rzecz... dwa lata temu byłam swiadkową na weselu, pojechalismy na ryneczek pstrykac fotki. Kazali nam sie ustawić w czwórkę, młoda młody , świadek no i ja. I wymyslili nam pozy, świadek mial polozyc reke na moim brzuchu, no i połozył a ja mu ja strąciłam w obawie ze mój P zrobi mi awanture jak to zobaczy. Na dodatek jest to uwiecznione na płycie. Jest mi strasznie głupio z tego powodu bo swiadkowi tez się nie swojo zrobilo gdy odepchnelam jego rekę. Jest mi na prawdę MEGA MEGA wstyd za to :oops:
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Snajper
Samiec

No to ja przebiję twoją historię ;-)

To było jeszcze w czasach studenckich. Zawsze tak jakoś się składało , że miałem dobry kontakt nie z rówieśniczkami lub młodszymi dziewczynami, tylko ze starszymi o kilka lat kobietami. Bardzo dobrze układało mi się wtedy z pewną samotną starszą o prawie dziesięć lat kobietą. Ja byłem jeszcze na etapie romantycznych uniesień, ona już dobrze wiedziała czego chce od życia. Spotykaliśmy się prawie pół roku. Pewnego wieczoru powitała mnie w progu w gustownym szlafroczku, ze starannym makijażem, tłumacząc się (a jakże by inaczej), że nie zdążyła się przygotować stąd jej ubiór. Panował miły nastrój, była dyskretna muzyka, było dobre wino i świece oraz zapach kadzidełek. Siedzieliśmy obok siebie, było bardzo miło i intymnie no i wtedy ... no i wtedy właśnie przegadałem tak bezsensownie całą noc. :oops:
Ona była kobietą i oczekiwała, że okażę się mężczyzną. Ja okazałem się tylko gadatliwym chłopcem. :oops: No cóż błędy młodości ;-)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Jedni zajadają stresy, inni zapijaja a ty zgadujesz :D
A może wcale nie ma czego żałować , a jakby doszlo co do czego i okazalo się że ONa ma siusiaka?? Pomysl ,jaka to byla by trauma :D
Nie przebiłeś mojego ;)
Snajper
Samiec

Hahaha :D

No tak, nie pomyślałem o siusiaku - oj byłaby wtedy trauma :D

A co do twojej historii - po prostu okazałaś się Królową Śniegu - tak mówiliśmy w męskim gronie na dziewczyny które za nic nie pozwalają się dotknąć ;-) :) A takie dziewczyny są najciekawsze :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

:)
Oj tak, kiedyś byłam straszna Królową Śniegu, ale bardzo mi było z tym źle ;)
ODPOWIEDZ