Hej. Mam pewien problem
Mam 17 lat, jeszcze nigdy z nikim nie byłam a chłopcy tylko mi się podobali ;p Ok miesiąc temu poznałam chłopaka z klasy mojej siostry (o rok starsza). Kilka dni temu byłam na zawodach i była tam też męska drużyna i on tam był. Trochę pogadaliśmy o grze. Jak wracałam z koleżanką to spotkaliśmy się po drodze no i wracaliśmy we 4 (on z kolegą). Po drodze trochę się z nami droczył, że wybrałyśmy taką a nie inną drogę itp.. (Jestem bardzo nieśmiałą jeśli chodzi o kontakty z ludźmi... ). Jak poszłam do nas do szkoły na chalę to on tam siedział z kolegami, wziełam sobie pilke i odbijalam z kolezanką a on z kolegami. Czasem odbijał z nami itd. Później odprowadziłam ją do szatni a jak wróciłam to siadłam koło nich. Odwracał się do mnie, zagadywał o grę, podroczył się że piłka za duża na nasze dłonie, wypytywał co robie po szkole, spoglądał jak powiedział coś zabawnego... Jak się spytałam gdzie jest kierownik to powiedział jego kolega że oni pójdą po pilota a on chciał zebym poszla z nimi. przepuścil mnie w pierwszych drzwiach, ale nastepne dorwalam sama a on powiedzial ze otworzylby mi je ale za ciezkie byly. Później jak wychodzilam ze szkoly to zaczeka w pół drogi jak zauważył ze szłam za nimi (dobre kilkadziesiąt metrów za nimi .
Następnego dnia jak wychodziłąm ze stołówki zauważyłam coś dziwnego. Stał z kolegami, a jak mnie zauważył to dziwnie się umiechnął odwrócił przodem i przywitał się. Jak wychodziłam ze szkoły to stał koło drzwi (też z kolegami) i powiedział pa...
Tylko kurde nie chce nic schrzanić bo nie wiem czy mu się podobam czy to tylko wybujała wyobraźnia ;p ogólnie to mi się podoba bo przystojny jest ;> ale są 2 problemy: moja siostra... i moja nieśmiałość. Jak mam to rozwiązać i czy naprawdę mu się podobam??
P.S. Sorki że tak długo ale wolę opisać dokładnie ;p
Czy jest mną zainteresowany?
-
BellatriksL
- Jestem tu nowa :)
-
wr***
Re: Czy jest mną zainteresowany?
widzę że nieśmiałość i fascynacja chłopakiem w Tobie góruje... Powiem Ci tak szczerze że mogą być dwa powody takiego zachowania u niego. 1 jest troche niemiły bo może to być głupi zakład, albo chęć zabawy dziewczyną w jego przypadku a 2 jest dużo milszy bo może akurat zobaczył w Tobie coś czego nie widzi w innych i zwrócił uwage na Ciebie, ale nie wiadomo. radziłabym żebyś nie okazywała swojego zainteresowania nim, żeby myślał ze jestes niedostępna, to facet ma być zdobywcą, poczekaj na jego odważniejsze kroki w Twoim kierunku, żeby był bez kumpli tylko sam, jeśli sie spodobałaś mu to tak sobie łatwo nie odpuści i da Ci pewne sygnały:) A na razie poczekaj:)
Moim zdaniem zaciekawiłaś go ale nie wiem czego on może oczekiwać. Może być tak, że widzi w Tobie dobry materiał na koleżankę, kumpelę, przyjaciółkę albo na kogoś więcej. Pozwól tej znajomości się rozwinąć i po jakimś czasie sama będziesz wiedzieć czego tak naprawdę on chce i na czym stoisz. Radzę nie dopytywać go, jego kolegów czy Twojej siostry o to ani nic, bo to jest "świeże". W każdym razie powodzenia. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
czas sam wszystko rozwiaze i potoczy . Powodzenia