Czy jeśli coś kończy się nigdy tak naprawdę nie zaczęło się?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kaktus13
Jestem tu nowa :)

Czy jeśli coś kończy się nigdy tak naprawdę nie zaczęło się?

Post autor: Kaktus13 »

:( Czy jeśli kończą się pewne (mile zachowania u partnera) może oznaczać to, że tak naprawdę nigdy prawdziwe to zachowanie nie było? Np okazywanie uczuć, kiedyś było inaczej.. Albo to co kiedyś u mnie chwalił dziś krytykuje..
Awatar użytkownika
Pysiana
Miła Kobietka

Re: Czy jeśli coś kończy się nigdy tak naprawdę nie zaczęło

Post autor: Pysiana »

Prawdopodobnie skończyło się u niego zakochanie i zaczęły mu przeszkadzać rzeczy, na które wcześniej nie zwracał uwagi. Jest to dość częste zjawisko. Powinnaś z nim poważnie porozmawiać i zdecydować czy chcecie razem być czy nie. Jeśli oboje pragniecie związku, to będzie trzeba trochę nad nim popracować.
Jeśli chcesz dowiedzieć się, co zrobić, by Twój mężczyzna bardziej się o Ciebie starał, na moim blogu znajdziesz bezpłatnego ebooka na ten temat:

http://patrycjamisiewicz.pl

Znajdziesz również porady na temat tego, jak naprawić swój związek, rozwinąć go, a także stać się lepszą kobietą. :woman:
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Kaktus13 pisze::( Czy jeśli kończą się pewne (mile zachowania u partnera) może oznaczać to, że tak naprawdę nigdy prawdziwe to zachowanie nie było? Np okazywanie uczuć, kiedyś było inaczej.. Albo to co kiedyś u mnie chwalił dziś krytykuje..

A czy mówił Ci kiedykolwiek ,że Ciebie kocha? czy tylko kiedyś był milszy niż ostatnio? I nie wspomniałaś nic o tym ile jesteście ze sobą,bo to także jest ważne.Jak to "bycie razem" wyglądało? Spotykaliście się tylko, czy mieszkaliście razem? Jak długo to trwało?
Awatar użytkownika
mietka
Jestem tu nowa :)

Post autor: mietka »

Wiele osób po kilku miesiącach, czy latach związku "spoczywa na laurach" i przestaje o związek dbać, ale niestety to do niczego dobrego nie prowadzi, więc porozmawiaj z nim, zamiast się zastanawiać o co chodzi.
ODPOWIEDZ