Czy dobrze robię?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Justii2612

Czy dobrze robię?

Post autor: Justii2612 »

Witajcie:)
Chciałam zapytać się Was, co o tym wszystkim myślicie... Jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, po prawie 4-letnim związku... Już prawie dochodzę do siebie, ale to jeszcze nie jest TO. Staram się korzystać z życia, żeby o wszystkim nie myśleć... I właśnie od pewnego czasu spotykam się ze swoim daaawnym znajomym, oczywiście poznanym w internecie ;) kilka lat temu... :) Jest bardzo ułożonym facetem, dojrzałym, świetnie się z nim rozmawia, umie gotować itd... ;) No ale jak to zawsze, są też minusy... Jest w związku... też dosyć długim, ale nie układa się im. Przynajmniej mówił mi, że zastanawia się nad zakończeniem tego związku. (między nami do niczego nigdy nie doszło - tak dla jasności) No i jest niestety trochę starszy ode mnie, o 9 lat... I to jest moje pytanie: Czy pakować się w coś takiego (nie mam od razu na myśli, żeby z nim być, bo na to za wcześnie... ale może za jakiś czas?) ? Czy lepiej nie ryzykować? Co o tym myślicie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Pozdrawiam
simi
Miła Kobietka

Re: Czy dobrze robię?

Post autor: simi »

Ja nie jestem zwolennikiem trójkątów.To nie w porządku w stosunku do tamtej dziewczyny,postaw się na jej miejscu...(Nie myśl że Cię potępiam -broń Boże :kiss2 )Skoro im się nie układa to dlaczego się nie rozejdą?Na co on czeka?
ps.różnicą wieku się nie martw-pocieszę Cię-u nas to 14 lat:)i żyjemy :fallinlove
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
Justii2612

Dzięki za odpowiedź,
ja też nie jestem zwolenniczką trójkątów. Myślę, że potrzebuje jeszcze trochę czasu... Ale nie wiem dlaczego? Zauważyłam, że chyba coś do mnie czuje, coś więcej niż powinien... Ale nie chcę naciskać, sam powinien dojść do rozwiązania swojego związku. Tylko czy mam czekać? Czy jest na co czekać? Czy nie będzie tak, że rozejdzie się z tamtą, ja się zaangażuję, a później powie mi że zrobił błąd i wraca??
simi
Miła Kobietka

Post autor: simi »

jest też taka opcja że będziesz czekać a on będzie Cię zwodzić...Hmmm,może porozmawiaj z mim szczerze,bo jak na razie to zwodzi Ciebie i tamtą.
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
Justii2612

Tak to właśnie odczuwam... Spróbuję z nim o tym pogadać przy następnym spotkaniu:) Dzięki :*
ODPOWIEDZ