Witaj,
też się kiedyś bałam, ale w końcu za namową znajomej się przekonałam i jestem zadowolona.
Minimalizując stres skorzystałam z porad wróżki MariaMaj, przez internet. Muszę Ci powiedzieć, że jest to bardzo doświadczona wróżka, posługująca się kartami Tarota. Rozmowa z nią pomogła mi w poznaniu najbliższych wydarzeń oraz wyjaśnieniu pewnych spraw, które męczyły mnie od jakiegoś czasu. Poczułam ulgę po odbytej rozmowie.... Żałuje, że wcześniej się nie odważyłam. Kontakt z wróżką MariaMaj znajdziesz na SPAM
Czy chodzicie do wróżek?
Re: Czy chodzicie do wróżek?
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2014 2:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
mariusztobczyk
- Jestem tu nowa :)
Regularnie chodzę do wróżki, która przyjmuje w centrum Sosnowca na ul. Kiepury. Wg mnie jest rewelacyjna. Praktycznie przepowiednie sprawdzają się w 100%. Jest konkretna, nie mydli oczu, mówi to co widzi z tarota albo kart klasycznych.
biuro rachunkowe mińsk mazowiecki
Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu
.
Dla jednych tak a dla innych nie.Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna.
jedni wierzą inni nie... ale każdy ma swój rozum 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Dokładnie! Ja na przykład mam do wróżenia, przewidywania przyszłości neutralny stosunek. Natomiast moja przyjaciółka raz na jakiś czas chodzi sobie do jasnowidza Marka Szwedowskiego. Wczoraj wysłała mi linka do jakiegoś wpisu z jego bloga, w którym przewidział, że Gronkiewicz Waltz wygra drugą turę wyborów - jestem bardzo ciekawa czy się sprawdziAstra pisze:Dla jednych tak a dla innych nie.Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna.