Cześć
Re: Cześć
Też mam nadzieję, że się tutaj odnajdę i będę miło spędzać czas. Zwłaszcza, że żyję w sumie w związku na odległość, więc czasem jak sama w domu siedzę to miło sobie pogadać.
Hadassa
Przygotowania jakoś idą, na razie nie było kłótni
Ślub będzie skromny, może to dlatego. Jestem w fazie wybieranie jaką chcę suknię bo ciągle coś innego mi się podoba i nie wiem sama co chcę.
Ślub będzie w czerwcu i odbędzie się w Norwegii, bo stamtąd pochodzi mój facet. Myślę, że tam zamieszkamy na stałe, więc z racji papierków tam będzie.
Hadassa
Przygotowania jakoś idą, na razie nie było kłótni
Ślub będzie w czerwcu i odbędzie się w Norwegii, bo stamtąd pochodzi mój facet. Myślę, że tam zamieszkamy na stałe, więc z racji papierków tam będzie.
Oj pięknyHadassa pisze:Ooo Norwegia, piękny krajkiedyś musze się wybrać.
Jak się poznaliście ??
Poznał nas mój brat, który pracuje z tej samej firmie co on tylko w polskim oddziale. Tom przyleciał do Polski pomóc ten oddział rozkręcić. Mój brat go wziął pod skrzydła bo słowa po polsku nie mówił i kiedyś się spotkaliśmy na piwie w większym gronie. Zaczęliśmy rozmawiać, wpadliśmy sobie w oko i tak to się rozkręciło. Więc w sumie tak zwyczajnie.
Ja wtedy byłam jeszcze na studiach, on już taki dorosły bo jest 7 lat ode mnie starszy
A on dzisiaj się śmieje, że zakochał się we mnie po tym jak mu zrobiłam masaż.
Ogólnie jesteśmy ze sobą ponad 3 lata,w sumie zaraz po ślubie będziemy obchodzić 4 rocznicę.
Ogólnie jesteśmy ze sobą ponad 3 lata,w sumie zaraz po ślubie będziemy obchodzić 4 rocznicę.
Ładna historiaMagda.O pisze:Oj pięknyHadassa pisze:Ooo Norwegia, piękny krajkiedyś musze się wybrać.
Jak się poznaliście ??Kocham i polecam każdemu.
Poznał nas mój brat, który pracuje z tej samej firmie co on tylko w polskim oddziale. Tom przyleciał do Polski pomóc ten oddział rozkręcić. Mój brat go wziął pod skrzydła bo słowa po polsku nie mówił i kiedyś się spotkaliśmy na piwie w większym gronie. Zaczęliśmy rozmawiać, wpadliśmy sobie w oko i tak to się rozkręciło. Więc w sumie tak zwyczajnie.