Już to mówiłaś.
Czy jest tutaj ktoś, kto jest na tyle wrażliwy, żeby podobnych gatunków nie słuchać? Ech, zewsząd tylko łubudubu i tak ten kraj później wygląda.
Już to mówiłaś.
Czy jest tutaj ktoś, kto jest na tyle wrażliwy, żeby podobnych gatunków nie słuchać? Ech, zewsząd tylko łubudubu i tak ten kraj później wygląda.
wiem, że mówiłam ale koleżanka pytała więc odpowiedziałam chłopcze
i dla Twej wiadomości to nie jest żadne "łubudubu" chyba ci się coś pomyliło w Twej główce
Chłopcze? Moja droga, nikt tak do mnie nie mówi. Nikt, a więc i Ty w ten sposób się do mnie nie zwracaj. Chyba nie chciałabyś, żebym tytułował Cię panienką lub lachonkiem, co?
No to gratuluję. Jeśli dołożymy do tego jeszcze blond włoski, długie tipsacze i trochę straganiarskiego tombaku, wychodzi nam ktoś w rodzaju dziewczyny złodziejaszka starych beemek
Bez urazy, moja droga...
waszidol pisze:No to gratuluję. Jeśli dołożymy do tego jeszcze blond włoski, długie tipsacze i trochę straganiarskiego tombaku, wychodzi nam ktoś w rodzaju dziewczyny złodziejaszka starych beemek
Bez urazy, moja droga...
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"