Czarna lampa
Czarna lampa
Coraz częściej widzę w różnych magazynach, w różnych inspiracjach, że w pokoju wykorzystane są czarne lampy. Fajnie to wygląda w minimalistycznych wnętrzach, nowoczesnych. Co myślicie o tym trendzie, podoba wam sie taki kolor lamp? 
Re: Czarna lampa
do nowoczesnego wnętrza jak najbardziej, tylko myślę, że pokój musi być raczej taki przestronny żeby to dobrze wyglądało
dużo takich lamp widziałam na SPAM, więc można tam poszukać inspiracji 
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2015 3:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
To chyba zależy jaki efekt chcesz uzyskać we wnętrzu. Moim zdaniem czarna lampa fajnie sprawdziłaby się we wnętrzach buduarowych albo takich o stonowanej kolorystyce. Mi osobiście podobają się takie, ale w moim mieszkaniu nie ma dla niej miejsca, musiałabym całkiem zmienić wygląd któregoś z pomieszczeń, żeby mi pasowała. Aczkolwiek widziałam bardzo ładną w sklepie Luxar, miała kryształki i wyglądała bardzo ciekawie.
Niestety nie mogę wkleić zdjęcia, ale była naprawdę bardzo ładna.
Niestety nie mogę wkleić zdjęcia, ale była naprawdę bardzo ładna.
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
Mi się podoba czarna lampa podłogowa, która składa się z abażuru wykonanego z materiału osadzonego na trójnożnej podstawie. Taki trójnóg z metalu sprawia, że lampa jest bardzo zgrabna. Połączenie czerni i srebra wzbogaca produkt dodatkowo o akcenty glamour.
Oj wyjatkowo nie pasi mi czarny kolor w lampie.
Nawet w dobrych aranzacjach , ktora perfekcyjnie potrafi skupiac czern, moim zdaniem czern nie jest za bardzo korzystna pod wzgledem energetycznym.
Ale jesli ktos ulega fascynacji kolorem czarnym i komfortowo sie czuje z przedmiotami czarnymi,
to jest to wylacznie jego wybor.
Choc na mnie nawet drobne elementy wyposazenia dzialaja przytlaczajaco i przyduszajaco.
Nawet w dobrych aranzacjach , ktora perfekcyjnie potrafi skupiac czern, moim zdaniem czern nie jest za bardzo korzystna pod wzgledem energetycznym.
Ale jesli ktos ulega fascynacji kolorem czarnym i komfortowo sie czuje z przedmiotami czarnymi,
to jest to wylacznie jego wybor.
Choc na mnie nawet drobne elementy wyposazenia dzialaja przytlaczajaco i przyduszajaco.
Wszystko zależy od aranżacji wnętrza. Jeżeli masz białe meble i czarne dodatki to taka lampa doskonale się nada.
Chym a ja mam czarną lampę w klasycznej sypialni. W kształcie kwadratu z wycinankami i wygląda super. Na nakastlikach przy łóżku mam identyczny rodzaj lampy tylko na nóżce i oczywiście mniejsze
ale w szato - srebrnym i cudnie współgra. Kwestia tego co komu się podoba jak będe miała chwilę wrzucę zdjęcia 

Zapraszam!
Widzialam takie lampy na SPAM - i faktycznie - robia niezle wrazenie:) Ale czy w domu bym sie odwazyla na takie? - jakos watpie....
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2015 2:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
karolciaijolcia
- Jestem tu nowa :)
oczywiście super to wygląda
w minimalistycznym stylu jak wiecie super komponuje sie czern z bielą
ekrany do telefonów warszawa
Dla mnie wygląda to dziwnie, bo to lampa i powinna dawać światło. Jak masz czarną obudowę wiele tego światła nie będzie, nie powiem ładnie wygląda ale mało praktyczne.
samochód zastępczy z oc sprawcy
Dosyć odważne rozwiązanie, ale pasuje do nowoczesnych wnętrz. Trzeba tylko odpowiednio je ograć dodatkami 
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Mnie cię czerń we wnętrzach średnio podoba, ale mąż ma kącik radiowy ze sprzętem i tam zamierzamy postawić mu czarną lampkę. Wszytsko zależy od tego, jak mamy urządzone wnętrze 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com