Właśnie skończyłam technikum ekonomiczne, staram się więc teraz o pracę. Ostatnio zauważyłam oferte jako sprzedawca w sklepie z zabawkami i odzieżą dziecięcą, dlatego mam pytanko. Czy powinnam w CV napisać, że ukończyłam praktykę w gminie i banku, oraz ukończyłam kurs animatora czasu wolnego, czy nie ma to większego znaczenia? Czy powinnam napisać, że potrafię obsługiwać programy z grupy INSERT ?
CV a doświadczenie
-
gabriela494
- Miła Kobietka
CV a doświadczenie
Witam 
Właśnie skończyłam technikum ekonomiczne, staram się więc teraz o pracę. Ostatnio zauważyłam oferte jako sprzedawca w sklepie z zabawkami i odzieżą dziecięcą, dlatego mam pytanko. Czy powinnam w CV napisać, że ukończyłam praktykę w gminie i banku, oraz ukończyłam kurs animatora czasu wolnego, czy nie ma to większego znaczenia? Czy powinnam napisać, że potrafię obsługiwać programy z grupy INSERT ?
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
Re: CV a doświadczenie
wg mnie warto opisać każde doświadczenie jakie posiadłaś
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Wlasnie tak, bo ew pracodawca zwraca wbrew wszystkiemu na takie elementy uwage.
Dlatego warto naprawde duzo pisac .
Dlatego warto naprawde duzo pisac .
Każde praktyki i kursy dobrze jest dodać do CV.
Jeśli jest więcej osób do wyboru na dane stanowisko patrzą dosłownie na wszystko przede wszystkim na doświadczenia oraz staże pracy osoby kwalifikujacej.
Jeśli jest więcej osób do wyboru na dane stanowisko patrzą dosłownie na wszystko przede wszystkim na doświadczenia oraz staże pracy osoby kwalifikujacej.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
-
blondyneczka28
- Miła Kobietka
Ja wstawiam zawsze całe swoje doświadczenie, bo według mnie źle to wygląda, jak są luki. A tak widac, że jesteś wszechstronna i pracowita.
Warto wpisywać całe doświadczenie, ciekawe zainteresowania, czy umiejętności. Nigdy nie wiesz na co potencjalny pracodawca zwróci uwagę. Mój brat np. wpisał w cv, że potrafi grać na pianinie i akurat to właśnie zaciekawiło pracodawcę i dostał pracę - wcale nie związaną z muzyką, ale pracodawca mówił, że to świadczy o pracowitości, staranności i dlatego zwróciła na to uwagę.
Pewnie, że warto. Wszystko jest na twoją korzyść. Pracodawca zobaczy, że masz doświadczenie, chęć rozwoju(praktyki) i jesteś komunikatywna(kurs animatora).
Przede wszystkim warto stawiać na doświadczenie. I to jest główny aspekt, na który pracodawcy zwracają uwagę. Rzadko kto się pyta o szkołę, studia...
-
L...
Ja pisze wszystko. Nie raz własnie na to co wydawało by sie nie warto wpisywać przyszły pracodawca zwróci uwagę.