Coś pozytywnego
-
agat
Re: Coś pozytywnego
No... już jest co robić przy Oliwierku. Na chwile nie można go z oczu spuścić.
-
agat
Wszędzie zagląda. Wszędzie go pełno. Wypatrzy każdą niezamkniętą ( niezawiązaną) szafkę czy szufladę. Otworzy wszystkie niedomknięte drzwi. Wlezie w każdą nawet najmniejszą dziurę. Wspina się po wszystkim co się da ( nawet jak się nie da to też próbuje) Jednym słowem jest wesoło 
-
evka
Hhihihihi och wiem jak to jest a wyobras sobie jak ja mam blizniaki i razy dwa jesden w garach a drugi w pascie do butow hihihhi oj mialam co robic mialam 
-
agat
Ewa , u mnie na początku też miały być bliźniaki. Nie mam pojęcia jak bym sobie radę dała z dwoma takimi urwiskami. Ciebie podziwiam. Musisz mieć oczy dookoła głowy skoro swoje towarzystwo upilnowałaś
Teraz dzieciaczki starsze trochę to chyba lżej 
-
evka
Tak lzej ale czasami ich okielznac to mnostwa sily i cierpliwosci czasami brak mi sil
ale jak zaczynaja sie smiac albo jak widze jak spia czy jak ogladam zdjecia jestem przeszczesliwa ze ich mam kocham ich bardzo ja tez bylam przerazona jak sie dowiedzialam ze blizniaki beda cala ciaza to lek jak to bedzie czy sobie poradze ? Maz mi duzo pomagal teraz tez w miare czasu jak nie pracuje A dziciaki coraz bardziej mnie zadziwiaja i coraz bardziej jestem z nich dumna

-
agat
No pewnie, duma podwójna musi Cię rozpierać bo masz super podwójne szczęście 
-
evka
Jestem wyciszona spokojna po wakacjach i gotowa by rozpoczac nowy rok szkolny z moimi dziecmi 
-
hanka32
Kobieta może zdziałać cudajagoda pisze:nie dostaliśmy wczoraj mandatudzięki mnie
![]()
![]()
-
jagoda
No więc... Mój T. wjechał pod zakaz wjazdu, bo w Olsztynie w okresie wakacji Starówka jest w pewnych rejonach zamknieta dla ruchu samochodowego. Ten wiele nie myśląc chciał zawrócić a co najciekawsze chciał to zrobić przed samym radiowozem który stał nieopodal... Panowie policjanci podjechali i stwierdzili, ze nalezy się mandacik w wysokości 300 złoty i 5 punktów karnych. Z wielką niechecią T. podał im dokumenty a ja stwierdziłam, że tego mandatu bardzo nie chcę i powiedziałam to z premedytacją jak najgłośniej mogłam
Na co panowie Policjanci wyskoczyli z zapytaniem : Czy to pańska żona? Więc ja odpowiedziałam, ze jeszcze nie a T. wiedząc co się święci krzyknął ,,już niedługo" więc dostaliśmy upomnienie i karę dla przyszłego pana młodego w postaci zakupu najładniejszego kwiatka dla przyszłej panny młodej
i to by było na tyle 
-
hanka32
-
evka
Jestem dumna z mojego syna ktory polubil szkole i nauczycielke brawo mlody 
-
hanka32
Od niepamiętnych czasów dzisiejszy wieczór spędziłam i spędzam dalej z moim mężem ( na chwilę tylko tu zajrzałam i zaraz spadam)
. Miłe słówka czułość to czego nam brakowało nadrabiamy dziś ,zamówiona pizza a teraz siedzimy ja przy winku
mąż przy drinku a na zakończenie wieczoru

-
hanka32
Wreszcie mój mąż skończył wyjeżdzać w delegację
i mamy siebie na codzień

-
evka
Fajnie ze ktos znalazl czas na forum
cos pozytywnego? mam czas tez na forum i zaraz dzieci ida spac i ciszaaaaaa ciszaaaaaaaaaaaaa i zielona herbatka i jakis filmik ech licze minuty hihihihi 

-
gosia37
Dzisiaj mam wolne, więc jestem strasznie szczęśliwa z tego powodu.
-
evka
Pozytyw taki ze z mezem jest juz dobrze zdrowy choc nie do konca
ale bedzie dobrze