Coś negatywnego

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
molly

Coś negatywnego

Post autor: molly »

A tutaj piszemy coś negatywnego...
Co nas zasmuciło lub zdenerwowalo w danym dniu

Zaczynam

Mam duzo sprzatania a leń mnie trzyma okropny
Z Miśkiem znow zobacze sie dopiero o 21 :evil:
evka

Re: Coś negatywnego

Post autor: evka »

Dostalam miesiaczke i czuje sie okropnie boli mnie brzuch ble ide po jakoms tabletke
Luśka

Post autor: Luśka »

poroznosiłam dziś cv, bo szukam pracy...ale nikt nie chce inżyniera od technologii żywności:( kryzys...
evka

Powodzenia trzymam kciuki ze ci sie uda :)
meredith

Post autor: meredith »

a ja mam stertę ciuszków małej do prasowania, a tak mi sie nie chce echh... chociaż właściwie to nawet nie sterta, nie jest tego tak duzo, no ale jednak...
meredith

i jestem wściekle głodna, a do kuchni tak daleko... :lol:
agat

Post autor: agat »

pokłóciłam się dziś z mamą :cry:
meredith

Ojejj agat przykro mi, coś poważnego, czy zaraz się ładnie przeprosicie i będzie ok? Trzymam kciuki :)
meredith

Siedzę jak głupia w tym necie zamiast korzystać z możliwości i iść spać, żeby rano nie napisac, że się nie wyspałam :(
evka

A mnie upiepszyla pszczola i to o 23 skad ta skubana sie wziela? :angrywife

mereditch ty mi nic nie jec o tej godzinie no ewentualnie woda :bicz

agi przykro mi mam nadzieje ze szybko dojdziecie z mama do porozumienia :kiss2
meredith

no tylko woda mi zostala :D a ta skubana zaczaiła się na Ciebie, pewnie piłaś jakiś soczek, przyznaj się :bicz
evka

nie wode tez pewnie dbala o linie hihi :lol: ide spac mam dosc wrazen juz jak na dzis:( kolorowych papa :zzzz
jagoda

Post autor: jagoda »

Od kilku miesięcy wysyłam wszędzie cv i nic ledwo dwie odpowiedzi a forma pracy do kitu...:/ Wczoraj jeszcze miałam beznadziejny humor i mało nie rozpętałam awantury skończyło sie na ostrej wymianie zdań... buuuu mam nadzieje ze dziś bedzie lepiej...
meredith

Mam nowych sąsiadów, baaaaardzo imprezowych (znam ich, więc wiem), którzy wprowadzają się już od Świąt Bożego Narodzenia tylko jakoś nie mogą skończyć remontu przez te 8 miesięcy. Wkurza mnie to na maxa. Teraz zmienili sobie porę i od tygodnia przychodzą wiercić o 19.00 i kończą chwilkę po 22.00, ciszy nocnej przestrzegają, więc czepiać się nie mam o co, z tym,że 19.00 to pora kąpania mojej córci, o 20.00 mleczko i zasypia. A raczej zasypiała, bo co zasnie to się budzi. Nie wiem co z tym dalej zrobić, mieszkam z nimi drzwi w drzwi, idzie zwariować. :(

Jagoda, jak tam Twoje zmagania z poszukiwaniem pracy?
Panna_M

Post autor: Panna_M »

Coś negatywnego?
- mam zapalenie pęcherza (sikam co 5 minut :( )
jagoda

Panna_M polecam tabletki z żurawiną i żurawinową herbatkę jak nie pomoże to furaginum ale to na receptę ale mi ostatnio przeszło po 2 dniach brania tabletek z żurawiną jakiś tam urosept czy coś :) ale zaczęłam je brac jak tylko poczułam że coś jest nie tak i pomogło, szczerze współczuje znam to z częstej autopsji... a pracy jak ni ma tak ni ma ni cholera nie da sie znaleźć czegokolwiek....
evka

O matko wspulczuje ja tez mialam ta przypadlosc nie raz pomagal mi rowniez urosept !
Panna_M

Post autor: Panna_M »

własnie learz przypisywał mi ciagle Furaginum, ale ten już mi nie pomaga. Obecnie kupiłam Urosept, spróbuję te herbatki. :) dzięki.
jagoda

nie ma za co mi pomaga ;)
hanka32

Post autor: hanka32 »

Coś negatywnego? wróciłam z wakacji nad morzem i od razu do pracy a mój mąż znów wyjechał i znów sama jak palec :cry:
jagoda

samochód nam padł przed samymi zawodami :angrywife ale mamy nadzieje ze sie uda jeszcze jest szansa...
hanka32

Post autor: hanka32 »

Straszny pech.Ale trzymam kciuki :polska
evka

I jak ruszyl czy nie? :?:
meredith

Chyba ruszył, bo cos nie ma Jagody :D
jagoda

Jagody nie było... bo nie ruszył :( buuuuu niestety nie udało się wystartować po prostu nie zdążyliśmy go naprawić pojechaliśmy jednak sobie pooglądać zawody więc nie było mnie tu wczoraj zresztą jagódka się opaliła wróć spaliła... i ledwie się rusza ...
ODPOWIEDZ