Consierge

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
edytaszczyrk
Jestem tu nowa :)

Consierge

Post autor: edytaszczyrk »

Cześć, zastanawiam się nad warszawskim rynkiem usług concierge. Co myślicie o takich usługach i czy sami korzystacie. W jakich okolicznościach i dla kogo coś takiego się w ogóle sprawdza? Bardzo proszę o praktyczne przykłady, bo temat uważam bardzo ciekawy.
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Consierge

Post autor: redorange666 »

Korzystam ale nie ma rynku warszawskim. Finansowo motoryzacyjny. Tak w skrócie oraz inne usługi inwestycyjno bussinesowe.
elacara

Post autor: elacara »

Bardzo dyskretne usługi concierge SPAM i to jest najlepsza rekomendacja. Jak się często poruszasz po świecie też warto z nimi rozmawiać, bo moim zdaniem skuteczniejsi od popularnych biur podróży, znacznie więcej robią, a abonament to świetna formuła współpracy według mnie.
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 4:00 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Nie korzystam z biur podróży ponieważ korzystam tylko i wyłącznie z samochodu plus mam bardzo duża zniżkę na wynajęcie pokoju w dwóch sieciach hotelowych. Poza tym jak wspomniałem nie prowadzę działalności na terenie pl więc firmy warszawskie mnie nie interesują.
Aspiring

Post autor: Aspiring »

Witam Serdecznie was
martaokil

Post autor: martaokil »

elacara pisze:Bardzo dyskretne usługi concierge SPAM i to jest najlepsza rekomendacja. Jak się często poruszasz po świecie też warto z nimi rozmawiać, bo moim zdaniem skuteczniejsi od popularnych biur podróży, znacznie więcej robią, a abonament to świetna formuła współpracy według mnie.
Rownież polecam
ODPOWIEDZ