CODZIENNE BÓLE GŁOWY

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
inspiracja
Jestem tu nowa :)

CODZIENNE BÓLE GŁOWY

Post autor: inspiracja »

Nie wiem co się dzieje, od paru miesięcy mam bardzo częste bóle głowy, czasem nie śpię całe noce mimo tego że biore ketonal nadal nie ustępuje. Jest to ból podobny do bólu przy gorączce, tyle że nie mam gorączki. Muszę udać się do lekarza ale narazie jestem za granicą i karta ubezpieczeniowa przyjdzie w następnym tygodniu. Czy ktoś mógłby powiedzieć co może być przyczyną. ?
:(

dodam jeszcze że silniejszy jest po kąpieli a zwłaszcza po myciu głowy.
Awatar użytkownika
bata
Miła Kobietka

Re: CODZIENNE BÓLE GŁOWY

Post autor: bata »

Wygląda to na ból związany z ciśnieniem, wiele nie piszesz na ten temat, migrena to raczej nie jest bo atak łatwo rozpoznać i boli zwykle po jednej stronie,pulsujący ból.
nina19

Post autor: nina19 »

Racja, to może być ciśnienie.
Masz możliwość, żeby sobie zmierzyć?
Jak za małe to wypij kawę i powinno pomóc, a jak za duże, to do lekarza, a on Ci coś przepisze.
pwnut

Post autor: pwnut »

tak, zapewne cisniene, moja matka tez ma z tym problemy i lyka dziennie kilka tabletek przypisanych przez lekarza =/
79madlena

Post autor: 79madlena »

Mnie męczą codzienne uporczywe bóle głowy od prawie roku,byłam już u wszystkich możliwych lekarzy i jedyne co stwierdzili to to, że są skutkiem nerwicy i nic nie można znimi zrobić! a ja już nie mam siły tak dalej żyć!

Post autor: chwistas »

Oj bardzo ci współczuje, sama bym chyba oszalała. Jeżeli byłaś u wszystkich lekarzy i nic nie poradzili to ja bym spróbowała się leczyć medycyną niekonwencjonalną. Czyli np bioenergoterapią, poczytaj sobie również o czakramach korony. Zainteresuj się medycyną dalekiego wschodu i chińską. ( oczywiście o ile już tego nie zrobiłaś) Życzę powodzenia :)
ODPOWIEDZ