co z tą Unią?

Wydarzenia z Polski i ze świata. Kontrowersje wokół nas. Ciekawe artykuły. Polityka
ODPOWIEDZ
ence

co z tą Unią?

Post autor: ence »

Jak to jest z tymi funduszami europejskimi? Te pieniądze są jakoś rozsądnie wydawane czy nie? Słyszę ostatnio dużo negatywnych opinii więc pytam na forum.
rudowlosa
Fajna Kobietka

Re: co z tą Unią?

Post autor: rudowlosa »

na kazde takie marudzenie przypomina mi sie ograzu kampania jaka widzialem w TV, m.in.
[videoyoutube=]

tyle sie dzieje w okol nas, a kazdy z nas tak niewiele widzi
hamuckin
Jestem tu nowa :)

Post autor: hamuckin »

Oczywiście, że nie. Dużo inwestycji jest bardzo nie trafionych jak np. ta w Szczecinie, gdzie budują kolejny park wodny, mimo tego, że nie daleko stoi już jeden, który boryka się z problemami finansowymi. Radni wpadli na genialny pomysł, żeby drugi otworzyć. Polska.
zestawy natryskowe w Roca.pl
ence

Post autor: ence »

Dziwnie ten link wygląda. Czy chodziło o to http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2-w6jgjIng ?
rudowlosa
Fajna Kobietka

Post autor: rudowlosa »

chcialam zeby sie otworzylo okienko video na ekranie tego wątku, ale okazalo sie ze to za duza sztuka dla mnie
pewnie dlatego ze nie bylam na zadnym szkoleniu dofinansowanym ze srodkow unii :lol:
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

żeby pokazało się okno youtube to musisz zrobić tak

[videoyoutube= w to miejsce wklejasz link]nie tutaj]a nie tutaj tak jak masz ty wpisane[/videoyoutube]
Ostatnio zmieniony pn cze 24, 2013 7:26 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian
:P
aleksandra85

Post autor: aleksandra85 »

Fundusze unijne to niestety wielkie marnotrawienie pieniędzy. Przykładowo kiedyś czytałam o jakieś stronie internetowej o kotach, która dostała kilkaset tysięcy złotych dotacji :shock: na jakąś tam stronę o kotach takie pieniądze
Awatar użytkownika
Atunka

Post autor: Atunka »

To zależy. Jeżeli chodzi o inwestycje infrastrukturalne, np. drogi, most itd., to jak najbardziej, bo widać wymierne korzyści.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

wg mnie fundusze bywają przydatnę..
na pewno wiele firm na tym skorzystało, i mogło rozwinąć skrzydła...
ja sama skorzystałam ze szkolenia dofinansowanego z funduszy unii
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ