co z tą Unią?
-
ence
co z tą Unią?
Jak to jest z tymi funduszami europejskimi? Te pieniądze są jakoś rozsądnie wydawane czy nie? Słyszę ostatnio dużo negatywnych opinii więc pytam na forum.
Re: co z tą Unią?
na kazde takie marudzenie przypomina mi sie ograzu kampania jaka widzialem w TV, m.in.
[videoyoutube=]
tyle sie dzieje w okol nas, a kazdy z nas tak niewiele widzi
[videoyoutube=]
tyle sie dzieje w okol nas, a kazdy z nas tak niewiele widzi
Oczywiście, że nie. Dużo inwestycji jest bardzo nie trafionych jak np. ta w Szczecinie, gdzie budują kolejny park wodny, mimo tego, że nie daleko stoi już jeden, który boryka się z problemami finansowymi. Radni wpadli na genialny pomysł, żeby drugi otworzyć. Polska.
zestawy natryskowe w Roca.pl
-
ence
Dziwnie ten link wygląda. Czy chodziło o to http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2-w6jgjIng ?
chcialam zeby sie otworzylo okienko video na ekranie tego wątku, ale okazalo sie ze to za duza sztuka dla mnie
pewnie dlatego ze nie bylam na zadnym szkoleniu dofinansowanym ze srodkow unii
pewnie dlatego ze nie bylam na zadnym szkoleniu dofinansowanym ze srodkow unii
żeby pokazało się okno youtube to musisz zrobić tak
[videoyoutube= w to miejsce wklejasz link]nie tutaj]a nie tutaj tak jak masz ty wpisane[/videoyoutube]
[videoyoutube= w to miejsce wklejasz link]nie tutaj]a nie tutaj tak jak masz ty wpisane[/videoyoutube]
Ostatnio zmieniony pn cze 24, 2013 7:26 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

-
aleksandra85
- Jestem tu nowa :)
Fundusze unijne to niestety wielkie marnotrawienie pieniędzy. Przykładowo kiedyś czytałam o jakieś stronie internetowej o kotach, która dostała kilkaset tysięcy złotych dotacji
na jakąś tam stronę o kotach takie pieniądze
To zależy. Jeżeli chodzi o inwestycje infrastrukturalne, np. drogi, most itd., to jak najbardziej, bo widać wymierne korzyści.
wg mnie fundusze bywają przydatnę..
na pewno wiele firm na tym skorzystało, i mogło rozwinąć skrzydła...
ja sama skorzystałam ze szkolenia dofinansowanego z funduszy unii
na pewno wiele firm na tym skorzystało, i mogło rozwinąć skrzydła...
ja sama skorzystałam ze szkolenia dofinansowanego z funduszy unii
.. bo w oczach tkwi siła duszy...