Co Wasze buty mówią o Was samych ;)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Co Wasze buty mówią o Was samych ;)

Post autor: redorange666 »

Ciekawe co mówią moje buty które noszę. Są to najczęściej buty firmy sparco głów ie przystosowane do prowadze ja samochodu lub buty dla mechaników tej samej firmy zresztą prawie tekie same jak dla kierowców ale róż ia się detalami... Hmmm tak się zastanawiam... I nic mi do głowy nie przyszlo.
Angelaaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Angelaaa »

ja stawiam zawsze na wygodę, adidasy, płaskie kozaki ;)
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Również najczęściej stawiam na płaskie buty:) Ostatnio np. zamówiłam sobie białe trampki z Saway- szybka dostawa a buty pasują do wielu stylziacji no i co ważniejsze, są mega wygodne:)
KaLipka

Post autor: KaLipka »

MartaMM pisze:Również najczęściej stawiam na płaskie buty:) Ostatnio np. zamówiłam sobie białe trampki z Saway- szybka dostawa a buty pasują do wielu stylziacji no i co ważniejsze, są mega wygodne:)
Z Saway też lubię zamawiać, buty mają z naturalnej skórki, miękkie, lekkie i wygdone,noga się w nich nie męczy i nic nie obciera:)
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

Z Saway mam teraz kozaki i jestem z nich zadowolona:) Starannie wykonane, no i fason jest na czasie:) Buty super leżą na nodze, wyglądają zgrabnie:)
Adkaa00

Post autor: Adkaa00 »

ciekaweee
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

Moje o mnie moge powiedzieć tyle, że na pewno lubię wygodę no i cenię sobie porządne wykonanie:) Ostatnio zamawiałam np. workery z Saway i jestem z nich mega zadowolona. Buty z naturalnej skórki, mega wygodne i ładne:)
sylwiaank

Post autor: sylwiaank »

trampki, oficerki, adidasy!!!
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

Modnie i wygodnie to u mnie podstawa! Co do sklepów to Saway znam i również lubię. Buty mają rewelacyjne jakościowo, bardzo solidnei zrobione. Do tego duzy wybór i modne fasony. No jest z czego wybierać:)
ODPOWIEDZ