CO WAS FASCYNUJE W MĘŻCZYZNACH
-
znajomek
CO WAS FASCYNUJE W MĘŻCZYZNACH
Jest wątek gdzie możemy o wadach facetów popisać więc może popiszmy o ich zaletach 
-
znajomek
Re: CO WAS FASCYNUJE W MĘŻCZYZNACH
no chyba tak 
Te głębokie spojrzenie, szczery uśmiech (białe zęby oczywiście)...
Delikatny dotyk(choć mało które go ma)
Uwielbiam czuć jego ciężar ciała na sobie(oby nie 100 kg. haaaa), wtedy wiem że go mam.
Może nic nie mówić oby sprawdzał sie w tych i owych sytuacjach
(też ważne, a nawet bardzo)
Ach ci mężczyźni no no.
Gdyby nie ich wady to było by mniej lesbijek haaa.
Cała prawda.
Te głębokie spojrzenie, szczery uśmiech (białe zęby oczywiście)...
Delikatny dotyk(choć mało które go ma)
Uwielbiam czuć jego ciężar ciała na sobie(oby nie 100 kg. haaaa), wtedy wiem że go mam.
Może nic nie mówić oby sprawdzał sie w tych i owych sytuacjach
Ach ci mężczyźni no no.
Gdyby nie ich wady to było by mniej lesbijek haaa.
Cała prawda.
-
dzo
tak na prawdę to z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej 
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
hmmm, sporo tego;)
Głos...taki ciepły
. Silne, męskie ramiona, zapach, spojrzenie;)
Ochhhh:P
No i wieeeeeeleeee innych;)
Głos...taki ciepły
Ochhhh:P
No i wieeeeeeleeee innych;)
-
oOosylwiaoOo
Hmm na pewno opiekuńczość, wyrozumiałość, doceniam bardzo szczerość u mężczyzn, odwagę, spojrzenie i piękny uśmiech 
-
Cukiereczek19
Szczere, gorące i prawdziwe uczucie;) Dotyk, zapach, sposób bycia, oczywiście opiekuńczość i ten wzrok słodki kiedy budzimy się rano 
opiekuńczość, to że są kochani w domu ale gdy trzeba potrafią obronić 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
- redorange666
- Samiec
A o mnie to nikt tak nie napisze 
Ten błysk w oku.. 
Ja napisze.redorange666 pisze:A o mnie to nikt tak nie napisze
Jestes nietuzinkowy i niebanalny , masz zasady i poukladane w glowie, wiesz czego tak naprawde chcesz od
partnera i zycia.
Jestes soba i badz soba, bo to prawdziwe ,a nie tylko pod publiczke.
Zawsze urzeka mnie w mezczyznach ich wrazliwosc i niesamowita delikatnosc ktorej maja cale poklady faceci z pozoru
twardzi.
Dlugo by mowic o tym co zachwyca w mezczyznach , ale z pewnoscia tym czyms jest realistyczne / nie u wszystkich/ podejscie do sfery uczuciowej.
Przede wszystkim to chyba - pasja.
Sama jestem osobą, która do końca nie wie, co ma w życiu robić - aktorstwo odpada, bo wada wymowy, na zostanie pisarką już za póxno, zresztą przebicie sieteraz...to samo z fotografią - do tego dochodzi słomiany zapał. Sama nie mam ściśle określonego kręgu zainteresowań, pałętam się to tu, to tam. Wiec kiedy słyszę faceta, jak opowiada o czymś, co serio kocha, kiedy patrze na ten błysk w oku, doświadczam jak nagle z niepewnego i zamkniętego w sobie wychodzi z niego dusza niemal oratora - miękną mi kolana.
Uwielbiam też, kiedy facet dba o siebie. Obecnie mówi się o takich "metroseksualni" często, ale ja nie widzę nic złego w dbaniu o własną prezencję. Niekoniecznie chciałabym, żeby spedzał w łazience wiecej czasu niż ja : D Ale fajnie jest podczas sporządzania maseczki usłyszeć "zrób porcje dla mnie!" zamiast "znów wszystkie up...lisz!" : D
Sama jestem osobą, która do końca nie wie, co ma w życiu robić - aktorstwo odpada, bo wada wymowy, na zostanie pisarką już za póxno, zresztą przebicie sieteraz...to samo z fotografią - do tego dochodzi słomiany zapał. Sama nie mam ściśle określonego kręgu zainteresowań, pałętam się to tu, to tam. Wiec kiedy słyszę faceta, jak opowiada o czymś, co serio kocha, kiedy patrze na ten błysk w oku, doświadczam jak nagle z niepewnego i zamkniętego w sobie wychodzi z niego dusza niemal oratora - miękną mi kolana.
Uwielbiam też, kiedy facet dba o siebie. Obecnie mówi się o takich "metroseksualni" często, ale ja nie widzę nic złego w dbaniu o własną prezencję. Niekoniecznie chciałabym, żeby spedzał w łazience wiecej czasu niż ja : D Ale fajnie jest podczas sporządzania maseczki usłyszeć "zrób porcje dla mnie!" zamiast "znów wszystkie up...lisz!" : D
Eh , pomarzyc zawsze mozna , jak to
zreszta w zyciu bardzo czesto bywa.
Czyli zycie sobie a nasze fascynacje sobie.
zreszta w zyciu bardzo czesto bywa.
Czyli zycie sobie a nasze fascynacje sobie.
Ich sposób podchodzenia do wszystkiego mam na myśli (seks,dzień jak co dzień, ogólnie pieszczoty ) Facet to maszynka do robienia dobrego, wie jak się zachować wobec wszystkiego i wie jak zakończyć stosunek skoro go rozpoczął dobrym namiętnym wjazdem
To też siła reakcji na wszystkie bodźce seksualne które powodują u kobiet podniecenie
Być facetem to nie tylko lans w seksownej bieliźnie przed oczami partnerki , to tak że poczucie obowiązku w stosunku co do partnerki
Każda para ma swoje fantazje i najważniejsze żeby jedno z partnerów je spełniało 
Mnie fascynuje ich stanowczość.
-
r****
Racjonalność, logiczne myślenie, dystans emocjonalny, męstwo, czułość i .....męski owłosiony tors 
Szczerze?
Nie mam zielonego pojęcia...
gdyż ciężko jest określić.
Zafascynować może wszystko nawet przeciwność obranych wcześniej stereotypów. W każdym razie ja tak mam. Raz fascynuje mnie np. opiekuńczość, męskość (bez skojarzeń proszę
) a raz spontaniczność i charakter tzw. bad boya.
Nie mam zielonego pojęcia...
Zafascynować może wszystko nawet przeciwność obranych wcześniej stereotypów. W każdym razie ja tak mam. Raz fascynuje mnie np. opiekuńczość, męskość (bez skojarzeń proszę
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
nieprzemijający optymizm
na wszystko mają czas
i prawie nigdy im się nie śpieszy 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Gabi.Zuzka1
- Miła Kobietka