Co szybko i łatwo stawia Was na nogi ?
-
whitequeen
- Miła Kobietka
Re: Co szybko i łatwo stawia Was na nogi ?
Uwierz mi, że gdybym mogła cofnąć czas, nie spróbowałabym tego nigdy. I wiem, jedno- nikt nigdy tego ode mnie nie dostanie. 
-
whitequeen
- Miła Kobietka
Wiesz.. nie umiem określić samej siebie jaki to jest stopień uzależnienia, ale wiem , że na pewno jestem. Przez długi czas próbowałam siebie oszukiwać, że nie jestem i że skończę z tym kiedy chcę. No, ale za każdym razem kiedy próbowałam skończyć i nie brałam jakiś czas, zawsze wracałam, niestety. Stwierdziłam, że nie ma sensu samej siebie oszukiwać już dłużej. Dlatego dziewczyny.. Z dala od takich rzeczy, proszę was.. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak szybko ,,ten jeden raz'' przechodzi w nałóg, a kiedy zaczynacie sobie zdawać sprawę, że straciłyście kontrolę, jest już za późno.
Proszę was.
Proszę was.
Mnie na nogi stawia dobra muzyka, przede wszystkim rock
, ale też muzyka kreatywna, "pobudzająca myślenie". 11. listopada idę na koncert zespołu Stomp (DMiT w Zabrzu), który tworzy muzykę na przedmiotach codziennego użytku - > WOW! I tak po kilku latach wróciłam do oglądania ich pokazów, mam też same nagrania których często słucham i wtedy próbuję odgadnąć na jakim przedmiocie grają, to jest właśnie moment w którym się rozbudzam 
Prysznic, kawka i ulubiona muzyka w tle 
na mnie dziala motywujaco mysl ze musze cos zrobic.
Na mnie niestety słodycze - budzą mnie ale potem mój tylek rośnie zastraszająco szybko

-
AnaStazJa
Mój owczarek niemiecki potrafi niesamowicie szybko postawić człowieka na nogi i wyciągnąć z domu. Według niego nie ma lenienia się pod kołdrą, bo przecież trzeba iść na spacer, a taki spacer zimową porą potrafi nieźle człowieka obudzić 
A potem to już standardowo, ciepły prysznic z jakimś żelem o orzeźwiającym zapachu i gorąca kawusia
A potem to już standardowo, ciepły prysznic z jakimś żelem o orzeźwiającym zapachu i gorąca kawusia
kawka,motywacja do czegos 
Zjedzenie rano po śniadaniu jednego jabłka momentalnie mnie stawia na nogi.
place zabaw z tworzyw
Kawa nie stawia mnie na nogi. Mogę wypić 7 kaw i jeśli jestem senna i nic mi się nie chce to nawet te wszystkie kawy nie pomogą.
To raczej do toalety...Cednik pisze:Zjedzenie rano po śniadaniu jednego jabłka momentalnie mnie stawia na nogi.
Mnie też to motywuje. Im szybciej coś zrobię, tym więcej będę mieć czasu na przyjemności albo na lenia. Nie ma czegoś takie "co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro", bo odkładanie czegokolwiek ważnego nie ma sensu. I tak trzeba będzie to zrobić + coś na bieżąco.brunecia pisze:na mnie dziala motywujaco mysl ze musze cos zrobic.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Muzyka, to jest to co mnie stawia....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mnie stawia na nogi moje dziecko codziennie rano, innego budzika już nie potrzebuje.
projektowanie stron internetowych cennik
Sok świezo wyciskany, dobra dawka witamin 
-
moniczka29
- Jestem tu nowa :)
Dobra Yerba Mate mnie stawia na nogi 
jak mnie ktoś zirytuje to od razu mam power do działania
mój syn jak zaczyna marudzić od razu przechciewa mi sie spać tak męczy że wkoncu sie poddaję jak już wstane to jest ok