co sądzicie o projekcie domu ;)
co sądzicie o projekcie domu ;)
Hej, witam wszystkich na forum;)
Mam pytanie do Kobietek - co sądzicie o projekcie domu - jakieś rzucające się w oczy wady, zalety?
link: SPAM
Chciałam poznać opinię innych kobiet, bo z partnerem już jesteśmy na niego zdecydowani. Mój pomysł na drobną zmianę to pokój na górze - duża sypialnia - wydzielić część na garderobę, ewentualnie minimalnie powiększyć łazienkę na dole.
Mam pytanie do Kobietek - co sądzicie o projekcie domu - jakieś rzucające się w oczy wady, zalety?
link: SPAM
Chciałam poznać opinię innych kobiet, bo z partnerem już jesteśmy na niego zdecydowani. Mój pomysł na drobną zmianę to pokój na górze - duża sypialnia - wydzielić część na garderobę, ewentualnie minimalnie powiększyć łazienkę na dole.
Ostatnio zmieniony sob kwie 26, 2014 7:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: co sądzicie o projekcie domu ;)
Proszę wkleić zdjęcia, a wtedy ocenimy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...

Tak z zewnątrz, a tu rzuty:

1. Wiatrołap 4.07 m²
2. Hol + schody 16.21 m²
3. Kuchnia 11.15 m²
4. Spiżarnia 1.79 m²
5. Pokój dzienny, jadalnia 29.52 m²
6. Gabinet 10.63 m²
7. Łazienka 2.66 m²
8. Kotłownia 12.25 m²
9. Garaż 39.52 m²

1. Korytarz 8.17 m²
2. Sypialnia 23.33 m²
3. Sypialnia 11.68 m²
4. Sypialnia 11.91 m²
5. Łazienka 9.06 m²
6. Strych 20.06 m²
a nie planujecie dzieci np ??
bo warto brac pod uwagę
że się dzieciaki mogą pojawić...
albo goście jak przyjdą, tez trzeba by było gdzies przenocować...
bo warto brac pod uwagę
albo goście jak przyjdą, tez trzeba by było gdzies przenocować...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
z zewnątrz całkiem fajny, natomiast pokoi wcale nie jest tak dużo..
Wszystko w zależności od tego czy planujecie większą rodzinę, bo tak jak Hadassa powiedziała wtedy należy pomyśleć o dzieciakach..
Wszystko w zależności od tego czy planujecie większą rodzinę, bo tak jak Hadassa powiedziała wtedy należy pomyśleć o dzieciakach..
no ale pokoje są 4, to mało? ;O jeden na poddaszu ma ponad 22 metry...
tak planujemy dzieci - taki domek jest przeznaczony dla 5 osobowej rodziny.
Ad. gości - będą spać na dole w pokoiku
ps. przestrzeń nad garażem (6) jest możliwa do zaadaptowania jako normalne pomieszczenie mieszkalne.
tak planujemy dzieci - taki domek jest przeznaczony dla 5 osobowej rodziny.
Ad. gości - będą spać na dole w pokoiku
ps. przestrzeń nad garażem (6) jest możliwa do zaadaptowania jako normalne pomieszczenie mieszkalne.
Czyli z gabinetu chcecie zrobić normalny pokój, tak??
W takim razie jak dla mnie 4 pokoje wystarczają, a ze stryszku chcecie jeszcze zrobić pokój??
W takim razie jak dla mnie 4 pokoje wystarczają, a ze stryszku chcecie jeszcze zrobić pokój??
Nie, w gabinecie będzie na pewno jakaś sofa = dodatkowe miejsce do spania:)
Stryszek myślimy zaadaptować jako pokój z tv, bilbioteczka czy coś w ten deseń. Ale tutaj jeszcze nie jesteśmy pewni, zobaczymy jak sobie poukładamy
Stryszek myślimy zaadaptować jako pokój z tv, bilbioteczka czy coś w ten deseń. Ale tutaj jeszcze nie jesteśmy pewni, zobaczymy jak sobie poukładamy
-
renataxx
Dla mnie rewelacja, gdybym tylko musiała budować to też na coś takiego bym się zdecydowała. Jest w moim guście, funkcjonalny, a zarazem nowoczesny. Już w nim widzę niebanelne lampy z SPAM
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2014 1:21 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Przytulny mały domek choć nie jest znów taki bardzo mały, ale w dzisiejszych czasach nie ma po co budować większych ze względu na różne sytuację finansowe. Co po nam giganty a też ciężej je ocieplić kurcze, a ten wygląda na obiecującego
spełniającego wszystkie potrzebne warunki.
Jestem dziewczyną która gra w najlepsze gry przeglądarkowe