Co sądzicie o inicjatywie DODY
-
ancydlo
Co sądzicie o inicjatywie DODY
Powiedzcie mi co sądzicie o akcji zorganizowanej przez Dode, dzięki której kilkanaście tysięcy osób zobowiązało się do oddania szpiku oraz swoich organów do przeszczepu? Czy uważacie, że sławni ludzie powinni brać udział w tego typu akcjach? Przecież powodzeniem zakończyła się akcja krwiodastwa z udziałem gwiazd z pierwszych stron gazet. I co wogóle myślicie w kwestii przeszczepów w Polsce??
-
fiksi
Re: Co sądzicie o inicjatywie DODY
swietna sprawa, dzieki takim akcjom rosnie nasza swiadomosc, ludzie staja sie bardziej wrazliwi. same plusy widze wtej akcji.
-
kropelka
jakby zrobila to wczesniej i nie tylko po to by uratowac ukochanego to o wiele wiele wiecej ludzi by i przezylo i wyzdrowialo, szkoda ze takk pozno sie skapneła, zreszta inne "gwiazdy" tez
-
wenecja
Dobrze zrobiła. Lepiej późno niż wcale. Ale to tylko na jakiś czas starczy, ludzie zapomną. Dlatego powinny być organizowane akcje na których sławni ludzie bo mogli innych zachęcać.
-
miszka
Osoby z pierwszych stron agzet maja zazwyczaj dużo większy posłuch wśród ludzi niż taki Kowalski. Teraz jest to dość nagłosnione ze względu na chorobę jej narzeczonego, ale tak czy inaczej na pewno oddzew jest.
-
koperkowa
moim zdaniem dobrze ,że nagłośniła sprawę przeszczepów szpiku. można kogoś zawsze uratować. więcej znanych osób powinno angażować się w takie kampanie. podobną akcje robi fundacja krewniacy.
-
beata1980
Według mnie to ona to tylko robi dla własnej reklamy... nie lubię tego babska.
-
kilofka
Nie ważne czy robi to dla reklamy, czy nie, ważne, ze odnosi to pozytywny skutek 
-
Cara
Jeżeli coś pomaga, to oczywiście, że jest dobre. Przecież włąśnie o to chodzi, aby pomagać:)
-
aura
No na pewno sporo dobrego zrobiła. Nie wiem ile w tym dobroczynności, a ile promocji swojej osoby, ale ważne, że pomogło i wiele osób zaangażowało się w pomoc innych. To na pewno uratowało życie wielu osobom, także zorganizowanie tej akcji jej się chwali.
-
dzo
a który człowiek pop kultury nie robi niczego dla reklamy
normalne
fakt faktem że dzięki temu pomoże wielu ludziom ale dla siebie też coś z tego będzie miała
chociażby większy rozgłos
fakt faktem że dzięki temu pomoże wielu ludziom ale dla siebie też coś z tego będzie miała
-
kora453
skoro działa i to działa na rzecz dobra ludzi to uważam że jest to super inicjatywa! nawet jakby miała to robić dla własnej reklamy