co sądzicie o butikach na FB?

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Wioleta1988
Jestem tu nowa :)

co sądzicie o butikach na FB?

Post autor: Wioleta1988 »

Witam was Kobietki :) mam pytanie co sądzicie o butikach z FB dodają tyle ogłoszeń a ich oferty się powielają, fakt nie raz widziałam tam fajne rzeczy i zastanawiałam się czy nie zamówić czegoś ale czy kupujecie wogole w nich coś? Jakie macie doświadczenia te miłe, a może przykre
olaskibb22

Re: co sądzicie o butikach na FB?

Post autor: olaskibb22 »

tu zdania są podzielone ;p raz kupiłam i było dobrze, a raz zostałam oszukana ;/ polecam te takie bardziej popularne, i nie daj się nabrać na oferty jakiś oszustów
Jak obniżyć cholesterol
Awatar użytkownika
nikita200wwa

Post autor: nikita200wwa »

nielegalny handel,nie mają nawet działalnosci zarejestrowanej. z wymiana i zwrotem ciężko. Lepiej korzystać z normalnych sklepów internetowych.
Awatar użytkownika
mietka

Post autor: mietka »

Najlepiej, jak oprócz sklepu reklamowanego na fb, mają normalny sklep internetowy, na który przekierowuje z facebooka i zarejestrowaną działalność. Wtedy jest bezpieczniej. Ja tak kupuję, moje koleżanki też i na razie wtopy nie było.
ODPOWIEDZ